user2406 Kızlar robot supürge alacağım ıkısı arasınd akalfım kullanıp en cok memnun kalan yada ıksıınıde kullanana varmııı
KendiEvimdeDeplasmandayim user2406 ikisi de var bende robot ve dyson dik süpürge. Dysonu kullanıyorum ben daha çok robotu neredeyse hiç kullanmıyorum. Güzel süpürüyo aslında ama çok yavaş birde her şeyi onun süpürmesi için düzenlemeye üşeniyorum oyuncakları falan kaldırmışken kendim süpürüyorum
Niyesordunbucevabi user2406 robotum Philips, dyson v12 kullanıyorum ikisinden hangisi derseniz kesinlikle dyson derim
user2406 KendiEvimdeDeplasmandayim bende oyle dusunuyorum bıde yurumeye başlıcak kzıım dirlik vermez doyorum ama etrafımdakıler bebk uyurken sen bualsık yıkarken ac sıkdım supursun dıyorlar bılemıyorum
KendiEvimdeDeplasmandayim user2406 aslında güzel bir şey tabi arada kullanırdım bende ama köpeğim de var o çok korkuyo oda engel oluyo 😂
dunnobeck kizinaasikbiranne Hangi modeli kullanıyorsunuz acaba? Ben çeyizime q7 almıştım ama hiç memnun değiliz yenilere bakıyorum şimdi. Bu arada dyson v15 kullanıyorum çok memnunum
UrbanMom user2406 robot süpürge var haftada bir cok ufak tozları aliyor diye kullaniyorum şimdiki aklım olsa dyson alırdım. Robot süpürge bir odamı 20 dakikada temizliyor kendim yapsam 5 dk sürmüyor. Kim uğraşacak robotla diyorum elimden gelse satıp kurtulurum.
user2406 UrbanMom evet ya bide benım kız hıc rahat vermez o 20 dakıkada en azından elıne al hemen supur gırgır yapar gıbı
aslanim06 user2406 ben v15 absolute kullanıyorum senelerdir, kedilerim olduğu için roborock da aldım ama bize hiç hitap etmedi ya. Etraf hep oyuncak bi şeylere takılıp duruyor sürekli, çocuk zaten alete rahat vermiyor dolap uygulamasına yükledim satmak için 🥲
UrbanMom user2406 aynen oyle simdi biraz maddi durum olsa elimdeki hantal supurgem ve robot süpürgeyi anında defederim ikisinden de nefret ediyorum ama maalesef mecburum 😂 robot süpürge olan odanın kapısını kapatırsınız ben oyle yapıyorum odaları ayri ayri seçip gönderiyorum cunku bizimkide cok işkence gördü oglum tarafından ama dediğim gibi bir odayı 20 dk temizliğe bekliyorum Salonu kullanmıyorum yaptırınca 1 saat sürer herhalde oyle soyleyim 😂