beril12345 Allah yardımcınız olsun ya ikiz bebek ile çok zor bir de yemek işi. Yakınınızda anne-kv yok mu hiç değilse yemek için destek verebilseler. Aklıma işinizi kolaylaştıracak şöyle şeyler geliyor mesela, evde olduğunuzda veya pazar gününde üç 4 kg et alıp düdüklüde haşlayın onları birer yemeklik olacak şekilde buzluğa atın, en azından içine bir soğan iki sebze Doğrarsınız et pişme süresinden kazanmış olursunuz yemek yaparken. Ben çalıştığım dönemde kıymayı da soğanla salçayla kavurup birer yemeklik atıyordum buzluğa, bayağı zaman kazandırıyor. Biber dolması filan doldurup buzluğa atabilirsiniz. Yeşillikleri pazar günü alıp yıkayıp kurutup o şekilde dolapta saklayabilirsiniz salata yaparken direkt doğrayıp soslarsınız. Köfte koymak da çok pratik oluyor, hem normal köfte , hem de sulu yapmak için pirinçli top top köfteler koyuyorum ben pratik oluyor bu, Yine hızlı pişirilecek pratik olacak mantı filan yapıp konabilir buzluğa aklıma gelenler bu şekilde. Aslında bazı hanımlar evde sarma mantı içli köfte gibi ürünler yapıp kiloyla satıyorlar güvenilir temiz öyle birini bulabilirseniz, bu ürünlerden alır stoklarsınız.