Miraay Kızlar uzun zamandır yaşıyorum bir ara ilaç başlamaya çalıştım ama farklı sebepten bırakmak zorunda kaldım üçüncü gün , bu tarz bir şey yaşayan Çar mı ilaçsız atlatan , ne yapmam lazım , resmen kendi kendime tarih bile veriyorum aklımdan 🫣😔
saricivcivinannesi Miraay aynı sorunu bende yaşıyorum mutlu olurken bile titriyorum ama hiç doktora başvurmadım günü halsiz olarak bitiriyorum maalesef
mtbrnsrdm saricivcivinannesi Miraay ben muska yaptırdım tanıdık birine. Hoca değil ama yaptığı muskalar etkili. 1 ayda büyük oranda kurtuldum bu illetten. Aşırı kotuydum hep acildeydim
seher178 Miraay Hacamat yaptırın iyi birine ama panik atak ve takıntıları izin oldugunu da söyleyin ona göre yapsınlar inanmak onemli
Zehra112 saricivcivinannesi izzet güllüyü dinleyin youtubeden instagram sayfasindan olabilir.org sitesinden sen hasta degilsin ve olabilir kiyabini alin cok faydasini goreceksiniz
Zehra112 mtbrnsrdm muska yerine felan nas ihlas ayetel kürsi kuran ,kuran meali okuyun daha cok rahatlarsiniz
simseklivekalpli Miraay uzun zamandır yaşıyorsunuz ama uzun zamandır da ilaç kullanmayı reddediyordunuz. İlac içiyor musunuz? İlaçsız düzelmeyecek bunlar
Miraay simseklivekalpli 1 sene çok yoğun atak geçirdim bi kalp doktoru benim psikolojik olmadığımı kalp hastası olğumu söyledi ve benim hayatım bitti Kapı Kapı doktor gezdim diğer doktorlar da birleyim olmadığını psikolojik olduğunu söyledi çok zor zamanlar yaşadım o yüzden psikiyatriye yöneltmedim tam
Gul-42 Miraay bende sızın gıbıydım cüz ogrendım kuran ogrendım tecvıd ogrendım namaza basladım oruca basladım en son kapandım bırazda olsa gıttı şükür bırde dilime hakım olmak ıcın bır kıtap buldum onu alacagım dil belası sarı olan yanı ölüm korkusu benım dini seylere gec kalmamdan kaynaklı oluştu etrafımda cok vefat var mesela ozellıkleeee depremden sonra basladım namaza oje makyaj hayatımdann cıkardım. Bu surecte dıyetısyene gıttım kılo verdım spora gıttım yüzmeye yazıldım akıl zeka oyunları yaratıcı drama derslerı aldım kendımı rahatlattım dıyebılırım
nazannn Miraay uzun süre izzetgüllğ dinleyin bana iyi geldi çoğu zaman ama cidden dinleyin sanırım birazda ortaya bunalımı gibi hâlâ herşeyin en kötüsünü düşünüyorum. Heran ölecek korkusu ama artık baş ediyorum yaş geçince ölüm korkusu artıyor en azından bende öyle sağlıklı günler dilerim