ygzmoms Dün holter takıldı bugün gittim dideral verdi çarpıntılarım oluyor panik ve kaygılı biriyim zaten suan ilacı da içmeye korktum kullananlar var mı korkmamalıyım biliyorum ama elimde değil 🙄
unsl ygzmoms benim migrenim var , migren ataklarım haftada 2-3 defa çok şiddetli oluyodu o yüzden doktor yazmıştı bu ilacı bana. Bende aşırı uyku yaptı , göz kapaklarımı açamayacak derecede. Ve halsizlik , uyusturdu resmen.
yldrm12 ygzmoms Tr de bir çok insan dideral kullanıyor korkmayın. Zehirli guatr var abimde oda kalpte çarpıntı yapıyor. Doktor dideral verdi ömür boyu kullanacak. Sinir strese de iyi geliyor
Angel0507 unsl migren icindemi veriliyor benimde migrenin vardı doktor yazmıştı bn çarpıntı için kullanıyordum bana yanlış ilaç yazmış die bir ton laf etmiştim adamın arkasından 🤣
carpediem___ unsl merhaba banada Ağustos ayında yazılmıştı migren ve sinirlilik için o zaman dan beri günde 1 içiyordum ama bende de halsizlik güçsüzlük unutkanlık beynim durmuş hissi böyle düşünememe tepki verememe gibi şeyler yapmıştı bunlar zamanla geçer dendi ama gitgide daha da artıyor ve 1 artık yetmiyor galiba ağrılarım ve sinirlilik daha fazla arttı içtikçe ilacı bianda bıraktım 3.gün sinir krizi geçirdim doktor geri başlattı ama siz halen kullanıyor musunuz yada bıraktınız mı bıraktıysanz nası bi yol izledinz ben bu ilaca başlamaz olsaydım diyorum uzunca süre kaçtım ilaç içmekten bağımlı olurum içersem bırakamam falan korktuğum başıma geldi
yeniannim @ygzmoms Ben sınav dönemlerimde çok çok kaygılı olurdum. Günde üç tane içtiğimi bilirim( tabi siz asla yapmayın) doktorunuzda vermiş eczanede bile reçete istemeyen bir ilaç ağır olsa reçete isterlerdi.
unsl dvaasl ben hamile kalmadan önce kullanıyodum, şu an kullanmıyorum , migren için tekrar doktora gidip sorma fırsatım olmadı o yüzden bilgim yok malesef 🌸
hamcokelek33 ygzmoms yurtta sınav yada sunum dönemlerinde içerdi arkadaşlarım. Çok ağır bir ilaç olduğunu düşünmüyorum ama eczacınıza mutlaka danışın tabii
linockam ygzmoms merhaba geçmiş olsun bende kalp ritim holteri taktırdım sonuç çıktı ama kontrole gidemedim eşim şehir dışında olduğu için.Sonuçlarınız ne aralıktaydı acaba yazma şansınız varmı?
ygzmoms linockam hiç bakmadım ama tasikardi falan yazıyordu size de geçmiş olsun atın isterseniz yapay zekaya soralım bende öyle yaptım siz de sorabilirsiniz
Havuclukek00 ygzmoms ben kullanıyorum .1bucuk yıldır görmediğim doktor kalmadı .ekstrasitol çarpıntı o kadar yaşıyorum ki . emzrimeyi bıraktıktan sonra başladı bende .En son ekstra atım 6500cikinca dideral başladı 2kere 20mg 3ay sonra korkup 1 düştüm .senin gibi ilaç fobim var .titreme de oluyordu bende vücudum sallanıyor gibi .iyi geldi ama tam kesti mi hayır .
Balbulutu ygzmoms ritim bozukluğum vardı ergenken şuanda varda o zaman kullanmıştım şimdi de panik atak yüzünden yüksek çıkıyor. Size ne için verildi