seda_ay 54 günlük 7+5 haftalık uykuda sürekli ağlıyor uyumak istemiyor ama uykusuda var kucakta susuyor yatağina koyunca ağlıyor 8.hafta ataginami girdi
eannesi seda_ay ay help meeeeee aynısı kucakta uyuttum bir saat yerine koyduğum an basıyor çığlığı uykusu var ama hayır uyumak istemiyor etrafı izlemek istiyor 🥲
cheff seda_ay benim bebegimde 2 aylik hic uyumuyor cok zorlaniyorum geceleri hic yok kucagimda uyuyor yatagina yatirinca uyaniyor hemen
melomelo0 52 günlük bebeğim asla uyumuyor meme vermezsem ağlıyor sadece emerken sakinleşiyor. Meme uçlarım acıyor artık emzirmekten. Bi yandan da idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tuvalete gitmem gerekiyor yatağına koyduğum an çığlığı basıyor. Perişan oldum
seda_ay melomelo0 ataktayiz sanırım anlamadım ki benim sanki biraz geçti gibi gece ama gündüz uykusu uine yok
kevserszgn Aysınısı bizde yaşıyoruz 60 günlük 5 gündür kucakta uyuyor, yatağa yatırınca uyanıyor ve çok zor dalıyor. Dalmadan önce kasılıyor kıpır kıpır uykuya dalana kadar. Meme reddi yaptı 2 hafta maksimum süresi sonrasında düzelir umarım.
kivircik_ kevserszgn meme reddi düzeldi mi biz de 8. Haftaya girdiğimizden beri emmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım
semaw seda_ay benim oğlumda 58 günlük, az önce ağladım öyle söyleyeyim. Gerçekten bunaldım, tuvalete bile gidemiyorum. Kucağımdan inmiyor, sürekli meme istiyor..
Elvinemine seda_ay bu haftalarda artık duymaya basliyolar o yüzden kulakları ağır yapabiliyor .kulağının deliğinin yanına bastır nazikçe eğer basbas bagirirsa kulakdandir
anneyimokk semaw benimki de aksine meme reddi yaptı 5.haftada da memeden inmiyordu şuan o haftaya şükrediyorum. Nasıl şuan düzeldi mi?
semaw anneyimokk bebeğim şu an 82 günlük memeye düşkünlük devam ve kucakta uyuyor gündüzleri ama daha iyi durumdayım diyebilirim ağlamıyorum artık 😄 hala zor zamanlardayım hep bir ileriyi düşünerek mutlu oluyorum çok tuhaf
tazeanne1301 seda_ay kızlar geçti mi geçince neler yaşadınız lütfen gelip bebeğim 45 günlük 5. Hafta atağını da çok erken geçirdi delireceğim artık asla uyumuyor uykusuzluktan yırtıyor kendini ama asla dalmıyor hep kucakta emmek istemiyor sadece uykuluyken doğru düzgün emiyor uyutmak için 1 saat uğraşıyorum 10 dk uyuyor çıldıracapım hep bakınmak ayakta kucakta gezmek konuşma istiyor