O1Anne Sesten şikayete geldiler 3 yaşındaki kızım gürültü yapıyormuş polis bile görümce güldü duruma gündüz vakti çocuk sesi şikayet edilir mi hanımlar bu tarz hassasiyeti olanlar neden sitede oturuyor ben bu kadına napayım şimdi sürekli şikayet bıktım artık 🥹
Minikkalbinannesi O1Anne kesinlikle katılıyorum sesten rahatsız oluyorsa site de oturmasın.çocuk dediğin tabi oynuycak ses te olur yani anlayışlı karşılamaları lazım
Femme1 O1Anne ohaaaaaaaa. niye damı başınamı yıkılmış. evınde yatalak hasta yaşlı bı durumu varsa en fazla kabul edılebılır oda yolu polis degıl. ınsan olan insan gıbı gelır. komsum der rica da bulunur. buneeee ya
mavideniz96 O1Anne anlayışsızlar sanki siz çok meraklısınız çocuğunuzun bu kadar ses yapmasına. Çok iyi biliyorlarsa gelip kendileri sustursunlar çocuğu
O1Anne Minikkalbinannesi boşuna dememişler ev alma komşu al durup dururken huzurumu bozdu neyseki polisler durumu anladı
O1Anne Femme1 tek başına yaşıyor kaç aydır evinde kaza yapmıştı evinde kalıyordu daha öncede kapıya geldi çocuğuna terbiye ver o zaman falan dedi şimdide polis çağırdı
O1Anne mavideniz96 anlayışsız işte bu tarz insanlarla nasıl başa çıkılır bilmiyorum umarım tez zamanda taşınır
3kedili2bebekli O1Anne siz şikayetçi olun taciz ediyor diye çocuk sesi günlük hayatın bir parcasidir gece belirli bir saatten sonra olmadığı sürece bu sesler tolere edilebilir seslerdir
gg3848 O1Anne gündüz vakti şikayet etmekte artık gerçekten terbiyesizlik olmuş akşam geç saatte de olsa rahatsız oluyor olabilirler diyeceğim evde hastası varsa veya özel bir durumu varsa da kapınıza gelip güzellikle rica etsem mutlaka dikkat edersiniz diye düşünüyorum insanlar artık çok enteresan
O1Anne gg3848 akşamları 9 gibi çocuğum uyuyor bizde öyle eşimle tekiz gelen gidenim hiç yok gurbetteyim gerçekten yaptığı terbiyesizlik bazende evinden tavana vuruyor ses çıkarıyor
Minikkalbinannesi O1Anne evet ya anlayışsız insan zor ama sen çocuğunu ses yapacak diye sıkma bunaltma yapsın gündüz vakti bişey olmaz yani hadi akşam olsa anlarım da
Elfgrn O1Anne Ayyyy sinir 3 yaş ya tamda laftan anlamadıklari hareketli zamanları. O terbiyeyi merdivenlerden uçarak verirdim ben ona da, yine gelirse ver cevabını bu ne ya çok olmuş. Gündüz vakti ne şikayeti. Çok rahatsızsa evden çıkıp gidebilir gündüz vakti olan sese ki keyfi birşey değil bu müdahale edemez. Nefret ediyorum şöyle insanlar’dan.
edadorukkoc O1Anne kendıne terbıye verdın önce akılsız sözde o ses yapınca çağırın bunlarla aynı sevıyede olucan bak bıdaha ses edebılıyormu
hira0502 O1Anne valla kaç gündür geceleri kızım çığlık çığlığa ağlıyor oturdugumuz katta kimse yok ama üst kata kesin sesler net olarak gidiyordur Allâh razı olsun hiç şikayet falan eden olmadı. Bizde aynı şekilde ses duyduğumuzda sorun etmiyoruz
Deletedmom2987 O1Anne hatta bir tabağa bişeyler koy varsa, Git kapısına az önce kapıma polis geldi, ben çocuğumu susturamıyorum müsaitseniz buyrun siz susturun de .
Snp57asel O1Anne adı üstünde çocuk bu yani kendileri hiç mi çocuk büyütmemiş o çocuk olmadan mı büyümüş ne saçma ya resmen kavga çıkaracak bahaneler arıyorlar olamaz böyle bisey
O1Anne Snp57asel kavga etmek istiyor zaten eşimde sesini çıkarma kudursun diyor istediği huzursuz etmek
O1Anne Elfgrn daha önce geldi çocuk ses yapıyor olabilir diyince terbiye ver çocuğuna dedi bende haddini bil sen kimsin de bu şekilde konuşuyorsun benimle dedim tartıştık kapıyı kapattım yüzüne şimdide polis çağırdı daha öncede yönetime şikayet etti saç başını yolsam ben haksız duruma düşücem şimdilik muhatap olmuyorum ama dua etsin sabrım taşmasın ☺️
O1Anne Minikkalbinannesi inan gündüzleri bile zıplasa kızım bak aşağıdaki abla rahatsız oluyor diyorum düşün yani dikkat de ediyorum ama bundan sonra kızım gündüz hoplasın zıplasın bişey demicem böyle hak ediyor
Orenda_ O1Anne Ya Allah aşkına bu çocuklar hiç mi kıpırdamayacak dışarı çıkılmıyor kışın kendi evinde de insanı rahat bırakmıyorlar,madem o kadar sesten rahatsızlar,hassasiyetleri var müstakile geçsinler,eski günleri özler olduk ne bu ya cidden
O1Anne Orenda_ kesinlikle eskiden komşuluk vardı gidip yardımcı. Bile oluyorlardı çocuklu insana şimdi ise çocuk stresi yetmiyormuş gibi şikayette ediyolar
gokcen_ O1Anne aaa gündüz vakti şikayet olduğunu ilk defa duydum .Aşırıya kaçmadığı sürece yani o yaştaki çocuğun hareketi gayet normal.üstelik havalar da kötü napalım evdeyiz mecburen
O1Anne gokcen_ bende ilk defa böyle bi durum yaşadım şok geçirdim genelde gece sesleri rahatsız eder insanı bu gündüzde ses çıkmasın istiyor hanım ağa🤣