elfefe Selam kızlar .. araba almayı düşünüyoruz eşim fuzuleve sormuş bugün oralardan ev araba alan var mı hepsine sormaya gerek yok ödeme aynı diyor eşim
oylesinebiri__ elfefe kv gül 3 4 ay önce aldılar katılım evinden bizede katılın hemen alırsınız diyorlar eşim sıcak bakmıyor
myarenb elfefe eminevimden aldım 3 ay önce. dedikleri gün teslim aldım arabamı, sorun yaşamadım sabit teslimatlı girdim bu arada, çekilişliye güvenmiyorum 2 tanıdığıma da çekilişler bittikten sonra teslim edildi
ulanhayat elfefe Fuzul eve 200 bin pesinat vererek girdik aylik taksitimiz 7.500 mayis sonunda aracimizi alicaz insallah biz çekilişsiz girdik 5 ay bir surec bekletiyorlar
elfefe Femme1 ne kadar sürede aldı biz 5.06 ayda almak istiyoruz o yüzden de peşinat vermemiz gerekiyormuş
elfefe aydint hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın ne kadar sürede aldınız biz de kurz istiyoruz eylül gibi falan alalım diye ama peşinat vermemiz lazımmış fuzulevde ödemenin yüzde kırkını yapmanız lazım yoksa vermiyor hiçbir yer falan demiş
elfefe oylesinebiri__ ne kadar ödemeden sonra aldılar vallahi yedi yıldır benim eşim de mantıklı bakmıyordu şu an etrafımızdaki herkes bu şekilde alıyor eve zamanında yazılmadığımızaa çok pişmanız.. çünkü bu zamanda kredi çekip bir şey sahibi olmak çok zor.. bir de kayınvalideniz kaç yıllığına başvurmuştu biz iki yılda ödeyelim bitirelim diyoruz o da 40 küsür yapıyor ödeme planı süreyi uzatırsak da arabayı alma süremiz uzuyor
elfefe myarenb evet biz de o yüzden çekilişe girmek istemiyoruz ödemeye başlayalım 5 6 ay sonra arabayı alalım istiyoruz toplu peşinat yatırdınız mı bize ödemenin yüzde kırkını yatırmanız lazım arabayı almak için demişler fuzul evde bi 300-400 bin vermemiz gerekiyor .. bu arada Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
myarenb elfefe teşekkür ederim sağolun 🌸 ben 350 bin tllik girdim üstünü kendimiz tamamladık. peşinat vermedim. ayda 25 bin 14 ay ödeme şeklinde planlandı. 25 binde organizasyon ücreti olarak aldılar. ayda teslim almış oldum.
myarenb alpmila 350 bin tllik girdim ben, üstünü kendimiz tamamladık. 5. ayda aldık ve peşinat vermemiştik
elfefe ulanhayat canım kaç aylığına girdiniz bize ödeme planı çıkarmışlar 27 aylık da aylık 41.000 lirayla başlıyor eşim 1.500.000’a başvurmuş ama
elfefe ulanhayat işte onların verdiği para kadarlık mı araba almamız lazım örnek veriyorum 1.500.000 verdiler ben 1.300.000 yüze araba aldım ya da ben 2 milyon araba aldım o konuya takılıyorlar mı
Sarecem elfefe verilecek paranın daha aşağısına bir araba aldığızda kalan miktar taksitlerinizden eksiktiliyor yani borcu daha çabuk bitirmiş oluyorsunuz daha yüksek miktarda alabilirsiniz elinde altını vs. olan zaten bu şekilde yapıyor arabanızı alacağınız zaman bozdurup o miktarda araba almak çok daha mantıklı oluyor.