Deletedmom2987 kızlar eşimin ve benim lcw montlarımız var içi elyaf gibi olanlardan ben bunu hangi programda yıkatsam (daha önce yıkatmadın mı demeyin yıkattım içi topaklandı hep zar zor açtım) kaç devirde yıkatsam topaklanmaz tekrar
zarifhanim Deletedmom2987 Ben eşimin lcw montlarını kısa program 30 derecede yıkıyorum. Toplanma durumu olmadı. Sıkmayı 600 800 civarı ayarlıyorum. Daha önce yıkanıp da toplanan mont ise sıkma devrini düşük tutabilirsiniz.
nnoktaa Deletedmom2987 hassas programda 30 derecede yıka. Kuruduktan sonra bi tane sopayla döv montu 😬 ya da kurutması olan birinden rica et. Tenis topuyla birlikte kurutmaya atsın 😂
ozdenizzz Deletedmom2987 ben onları 30 derece düşük devir de yıkıyorum. 30 derece de çıkmaz sanmayın program uzun sürdüğü için dinlene dinlene yıkıyor leke kalmıyor tabi sizin makinayı bilemiyorum.
Deletedmom2987 nnoktaa dur gidem de fadime teyzeden rica edem kurutmanı kullanim mi diye oda sobanın başına as der sjdsjsjsj kurutma yok bacım kimsede 😂😂😂
sarikavun Deletedmom2987 montlarla beraber iki ic tenis topu da atin icine oyle tiplanma olmuyor. Kurutmaniz varsa kurutmaya da topla atin mis gibi cikiyo.
nnoktaa Deletedmom2987 taaam o zaman al eline bi sopa soba başında kuruttuktan sonra sopaynan döv montu.
betul97_ Deletedmom2987 Ben attım toplandı düzelmiyor da eşim başka mont aldı onda da baktım asla yıkamayınız, kurutmayınız diyor mecbur kuru temizlemeye vereceğiz
betul97_ Deletedmom2987 Eşim bunu makineye at bir şey olmaz dedi bende riske atamam kâğıdında da yıkama ve kurutmaya atmayınız yazıyor dedim bunu yıkamacıya ver dedim. Az para da vermedi yazık günah
Deletedmom2987 betul97_ eşler diyorsa atmamak gerek 😂😂 yani kuru temizlemede mantıklı tabi ay yaz gelse de bazanın altına doldursam vallahi dolapta çok yer kaplıyorlar 😂
betul97_ Deletedmom2987 Mesela bir tane şişme yeleği var ona da bir şey olmuyor ben anlamadım😅😅 Güya para gitmesin diye makineye at diyor da mont kullanılamayacak hale geldikten sonra ne yapayım
Deletedmom2987 betul97_ benim mavi den aldığım bi montum vardı onda bişey olmuyodu hiç, bunlar bi değişikler
kendin Deletedmom2987 benim de mont yıkama derecesi var ama orada da toplanıyor her yıkadıktan sonra eşim fön makinesi ile düzeltiyor