symstf mavi_123 deli gibi bir boğaz tahrişi, öksürük, burun tıkanıklığı, ses değişmesi, yutkunamama, taş yutuyormuş gibi bir his yani ben sık sık oluyorum. Ama gripteki gibi vücut ağrısı halsizlik olmuyor en azından bende.
mygnc symstf evet bende aynı mavi_123 KBB gittim b12 hapı vermısti o iyi geliyordu onu duzenli kullandıktan sonra Bi daha yasamadım ama aşırı kotu bi bogaz agrısı olurdu artık gıttim de bogazımı parcalamak istiyorum yeter demistim her ay İnsan aynı sorunu yasıyordum b12 den sonra Bi daha o kadar siddetli Bi ağrım olmadı o ılacıda zor bela içtim hala b12 im düşük iğne oluyorum artık hapı midem kaldırmıyor
annecibebe mavi_123 Baş ağrısı ses değişmesi tat koku kaybı bazen burun akıntısı öksürükte var bende ama o inflanza sonrası kaldı sinüsler dolu gibi his veriyor sinüste sümük var ama burun kuru çıkamıyor .
mavi_123 symstf ya beni bu öksürük bitirdi ya de gittim bi antibiyotik ve burun spreyi verdi kesilmişti dün grip oldum onunla birlikte tekrar başladı öksürükten konuşamıyorum bile. Sizdedemi öksürük bu derecemi?
symstf mavi_123 evet konuşamıyordum, uyuyamıyordum, birşey yiyip içemiyordum fena bir illet yaa. Ben bir de hamileyken 3 kere faranjit oldum ve bana iyi gelen anında hafifletip 2-3 güne geçiren tek şey cistus antivirüs pastil oldu. Tavsiye ederim. Şimdi bakıyorum boğazım gıcıklanmaya başlıyor ondan kullanıyorum başlamadan bitiyor. Hee çok ilerlerse o zaman antibiyotik ve sprey veriyorlar.
Minnakelifim mavi_123 bende faranjit oldum ama doktor antibiyotik önermiyoruz sakın kullanma dedi . Ne yapıcam ya çok kötüyüm
mavi_123 mygnc sizdede öksürük oluyormuydu? Benim öksürüğüm aylardır bitmiyor. Doğumdan sonra kbb ye gittim biraz reflü biraz faranjit var dedi antibiyotik ve burun sprey verdi geçti öksürüğüm ama geçen grip oldum tekrardan başladı konuşamıyorum bile öksürükten
mavi_123 symstf o dedikleriniz emzirme döneminde kullanılabiliyormu? Bana emzirdiğin için bişey veremem dedi sadece o emzirme döneminde problem olmayan antibiyotiği verdi. Benimki gebeliğimden başladı 20. Haftadan itibaren midem aşırı yanıyordu son güne kadar mide asidim ağzıma geliyordu midem boğazım mahvoldu o asitten dolayı
symstf mavi_123 tabi ki o pastili bana da doktorum önerdi ilaç kullanamayınca. Birtek bunu kullanabilirsin dedi. B12 spreyi de hamilelik dönemindr kullandım çünkü hap ve iğne yasaktı.
mygnc mavi_123 tat kaybı eklem agrısı nefes darlığı oksuruk siddetli bogaz agrısı burun akıntısı Bi gun akıyor Bı gun akmıyor akmada tıkalı burnum garipdi boyle bısey yok ya 2 kez corona oldum corona yanında masum kaldı
annecibebe mavi_123 evet ediyor azaldı gibi geliyor ama bence çok öksürdüğüm için ciğerlerim yoruldu öksüremiyorum bile nefesim yetmiyor öksürük başlayalı 1 ay olucak nerdeyse .
mavi_123 annecibebe sizinki yine bir aydır benimk gebeliğimin 20. Haftasından beri mide yanmalarım başladığından beri başladı şuan doğum yapalı bir ay oldu hala devam ediyor🤦🏻♀️
mavi_123 annecibebe kbb gittim boğazıma baktı biraz faranjit birazda reflü var boğazında dedi o bir antibiyotik ve burun spreyi verdi öksürüğüm gitti sonra tekrar grip olunca tekrar başladı şimdi öksürüğüm röntgen içinde dahiliyeye gittim o da kan tahlili aldı eğer bişey olursa zaten kanda çıkar dedi ama ondada akciğerlerimde bir problem yoktu artık yarın göğüs hastalıklarına gitmek istiyorum net bir tanı konulsun diye
annecibebe mavi_123 Ben gittim sol ciğerde üşütme var bronşit var dedi ilaç yazdı sizinde öyle olabilir belki yada alerjik bir durum da olabilir