butterfly06 Kızlar merhaba 🌸☺️ Fikirlerinize ihtiyacım var . Kızımın doğum günü için duvar örtüsü aldım fakat asamıyorum yardım lütfen 😂 Bantla tuttursam düşüyo ben bunu neyle sabitleyebilirim duvara zarar vermeden 🙄🦋
butterfly06 hunilimomy evet ilk onunla denedim biraz tuttu belli bir süre sonra düştü koli bandını duvara zarar vermeyi göze alarak iki taraflı olacak şekilde yapıp denedim yine olmadı 🙄 ya ben yapamıyorum ya da bantlarda bir problem var başkada aklıma bir çözüm gelmedi valla
hunilimomy butterfly06 perdeye yapmayı deneyebilirsiniz. Ya da küçük kağıt parçasını duvara cift taraflı bantla yapıştırıp üzerine afişi yapıştırmayı deneyebilirsiniz
butterfly06 vallacildiriiccim duvarın boyasını kaldırır mı acaba bilginiz var mı ya da leke falan yapar mı 🤔
butterfly06 hunilimomy evet sanırım en son çare perde olucak gibi gözüküyor 🥹 önerinizi deneyeceğim inşallah ise yarar çok teşekkür ederim 🌸
butterfly06 vallacildiriiccim tamamdır canım senden haber bekliyorum o zaman o da var çünkü elimde eğer zarar vermiyorsa deneyeyim 😍😍🤍
12betul butterfly06 parti malzemesi satan yerlerde duvara sabitleme yapışkanlı var ben de balonları falan onla sabitledim çıkarırken de duvara zarar vermedi .
vallacildiriiccim butterfly06 eğer duvar boyanız silikonluysa kavlatır yoksa kavlatmaz dedi yapışır mı afiş bilmiyorum ama dedi bitanem gene de eger silikonsuz boyaysa kavlatmazmiş
butterfly06 12betul örtüyede yapışır mı acaba yarın alıp deneyeyim insAllah olur çok teşekkür ederim 🌸
butterfly06 KendiEvimdeDeplasmandayim duvara olmazsa mecbur bende tüle yapıcam gibi duruyo bantla tutmadı çünkü son çare tül kalıyor sanırım çok teşekkür ederim ☺️🌸