banauygun zeynep1401 geceden suya koyuyorum pisliği çıkıyor sabah tencereye alıyorum bı tur kaynıyor onuda döküyorum sonra tekrar su koyuyorum içine sarımsak koyuyorum 5 6 tane sarımsak yoksa soğan dograrim sonra sosluk kapaklı şeyler var onlara koyup buzluğa
aayyyssee octaviablakee instagramda hastalanmayançocuk sayfası var sayfanın sahibi fonksiyonel tıp diyetisyeni,bebekler çocuklar içinde çok faydalı güzel bilgiler veriyor onun tarif ettiği şekilde yapıyorum bırakırım ss ini buraya
aayyyssee ebrusafura düdüklü bilmiyorum kemik suyu olması için doğal bir sekilde baya kaynaması lazım şu şekilde Yapılışı
nnoktaa zeynep1401 gurvita kuzu ilikli kemik suyu 4 lü paket. İçeriğini araştırdığımda güvenli idi. Bizim doktorumuz hiç öyle büyük baş kemiği alıp da kaynatmakla uğraşma. Büyükbaşların hepsi ilaçlı demişti. O yüzden bu markayı tercih ediyorum.
dryaarya ebrusafura ben de yarın vermeye başlayacağım. Bugün annem geldi kaynattı sağolsun biz de düdüklü de yaptık küçük kaplar aldık yarısını da az az pet bardaklara yaptık tek kullanımlık olavak şekilde diffirize koyduk
ebrusafura dryaarya şifa olsun inşallah kemik suyu çok yararlı çoçuklar için çorbasına koyarsın hastanede bi kadınla karşılaştım yabancı uyrukluydu kızına direk veriyormuş olduğu gibi kızda maşallah baya tosuncuktu
anonimli 10 saat çok ya Ben kendim yapıyorum, kemikleri düdüklüde 2 3 saat haşlıyorum etler kendiliğinden ayrılıyor, lokum gibi oluyorlar O suyuda, buz poşetlerine koyup derin dondurucuya atıyorum Kullanacağım zaman koparıp alması da kolay oluyor