Deletedmom110 Rmzye asla ama asla düşünmüyorum. Hayal bile edemiyorum. Ben tattım,Rabbim isteyene versin inşallah. Kendim yorgun,delirmiş bir anneye dönüşüp verimsiz olacağıma,bi taneyi iyi yetiştirmeyi ve tüm enerjimi ona vermeyi tercih ediyorum 🙏🏼
Rmzye Deletedmom110 bende aynı şekilde çöl yoruldum bir taneden herkese göre değilmiş annelik herkes kaldırmayabiliyor iki çocuğun sorumluluğunu almayı düşündükçe kendime gelemiyorum 4 aylık kızım halen alışamadım ve daha geç yapsaymışım diyorum ama kızımı kardeşsiz bırakmakta istemiyorum iki arada kaldım 😔 hiç çocuk olmasaydı daha iyiydi en azından böyle iki arada kalmazdım 😔
Deletedmom110 YDE evet kardeşsiz kalmasın diye çocuk yapmak çok acayip. Ne kardeşler var birbirinin yüzüne bakmıyor. Bu kararı kesinlikle anne baba almalı. Çocuk değil. Kesinlikle katılıyorum.
YDE Rmzye o zaman bence akışına bırakın. İkinci çocuğu düşünmeniz için erken. Zaman ne getiricek yaşayarak göreceksiniz.
Mom9 Rmzye aman kardeşi olsun yalnız kalmasın mantığıyla yapacaksanız hiç o topa girmeyin. Dünya eski dünya değil. Maddi ve manevi her türlü yetebilmek önemli. Eşimde bende tek çocuğuz en iyi imkanlarla büyüdük. 31yaşımdayım bir gün kardeşim olsun demedim. Kardeşlerin illa iyi anlaşıp birbirine destek olacak diye bir kaide yok maalesef
Rmzye Merve kendi rahatlığımı düşünüyorum çünkü kendim rahat olmadığım zaman maalesef çocuğuma da o huzuru veremem iki çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı ve bunun yüzünden psikolojimin bozulacağını düşündüğümden çocuklarıma yararlı olamam aslında olay yine çocuklara bağlanıyor benim rahatlığım çocuğumun rahatlığı demek
Zeyneptoprak Rmzye ilk doğum yaptığım zaman 2. Yi hemen yapıcam dedim eşim istemedi sonra ailevi sıkıntılar vs oldu asla 2. Çocuğu yapmıcam uzun bi süre uzak olsun dedim spiral taktırmaya giderken hamile olduğumu öğrendim 😅 şimdi iyiki olmuş diyorum henüz doğurmadım ama tek seferde olcak ve biticek ikisi birden kreşe başlayınca kendime zamanda ayırabilicem
Deletedmom110 Rmzye kardeşsiz kalmasın diye çocuk yaparsanız siz kendinizden verirsiniz ama. Mutsuz,yorgun bi annem olup kardeşim olacağına,mutlu yorgun olmayan bi annem olsun. Tek çocuk olduğum bi aileyi tercih ederim. O yüzden bu kararı anne baba vermeli. Çocuk değil.
ArAzYi Rmzye Tabi ki zorlandim zorlaniyorum yalan söyleyemem ama kizimi düsününce nasil gecmis o kadar zaman hic gecmeyecekmis gibi geliyodu inan ki geciyo hepsi cok cabuk büyüyolar 😊
Rmzye ArAzYi hani birinci çocuk büyüse bile ikincisi varken ikisine bir bakmak bana zor gibi geliyor birincisininde uykusu yemeği tuvaleti falan bir sürü şeyi ikisi bir çok ağır
Kubuu1 Rmzye kızım 1 ay 20 günlük ben şimdiden kardeşi olsun istiyorum iki yaşına gelsin inşallah istiyorum Allah da nasip ederse. Yalnız buyumesin hem oyun arkadaşı olur beraber büyürler ☺️
Edaebrfyz Rmzye benn yani ama asla pişman değilim kızım kardeşini ilk 3 gün cok kıskandı amaaa şimdi cok seviyor büyük kızım 19 aylık küçük kızım 2 aylık
Esrayusuf Rmzye yapıcaksan araları fazla olmasın tabi ilk çocuğa eskisi gibe zaman ayıramiyosun benimkilerin arasinda 4.5 yaş var ben severken öyle bakıyoki üzüluyorum küçüğü sevemiyorum deyişik😔😔😔