Rmzye ben kendi rahatlığım için değil ama kaç çocuğa iyi bir gelecek sunabilirim diye düşündüğüm için 2.çocuğu istemiyorum. 8 aylık bebeğim. 6 aydır çalışıyorum. Evin işi, bebek, iş hayatım derken kendimden geçtim artık. Hayat standartlarıma bakıyorum çok şükür evet ama sadece 1 çocuğun eğitimini ve geleceğini karşılar. Onun eğitimi, kişisel gelişimi, benim yaşatacağım her şey çok önemli. Kapasitesiyle alakalı biraz ama ben evladımı havuza, basketbola veya voleybola yabancı dil kursuna göndermeyi ve böyle donanımlı olmasını istiyorum. Zaman bizim yetiştiğimiz zaman gibi değil çocuklarımız sokakta 1 saat kendi halinde duramazlar onları parka, sinemaya, tiyatroya götürmek zorundayız hep bebek kalmayacaklar. Benim 1 kardeşim var evlenene kadar hayattaki en yakın arkadaşımdı. Benim hayatım onun hayatı derken ben şu an onu her istediğimde yanımda göremiyorum veya bende onun yanında olamıyorum. Herkesin hayatı farklı yönlere evriliyor ister istemez. Ben biraz farklı düşünüyorum sanırım 2.çocuk düşüncem bu yüzden yok ve olmayacak gibi görünüyor.