minnakpopus nnoktaa kendimize taze fasülye bulgur pilavı cacık 6 aylık bebemede balkabağı-tazefasülye-patates ezip yedircem vallahi bende yıldımmm kendimiz bittik bu cücük başladı bide😂
sevdaben nnoktaa bende bilmiyorum kv ve gorumcemler de bizdeler acaba esime soylesem de koy tavugu mu kestirse
bitboylum Dün dana haşlama bulgur cacık yaptım menü kolay olunca bugün içinde adana böreği gibi bir börek uydurdum beyaz peynirli. Yanına da çorba vardı yeter. İnşşş
Minigim38 nnoktaa dün kırmızı mercimek çorbası ve milföyden pide yapmıştım Bugünde kendime bamya çorbası pirinç pilavı Eşime kuru fasulye pilav (eşim sevmiyor bamya) Kızımda hangisinden yerse
mamacitaa_ nnoktaa bu arada çoban böreği ana bir yemek 🥘 börek degiiiilllll😂 evet ya aman hep bir tripli benim bebiş. Olsun ama. 🥲 cani sağ olsun hepsininnnn 😍🩷
mihraninannesi010725 nnoktaa karışık kızartma domates soslu yoğurtlu makarna yarına da karar verdim evde tavuk döner pilav salata düşünüyorum Allah nasip ederse
Balbulutu nnoktaa bende çok sıkıldım Mercimek çorbası Tavuk pirzola sosladım Pirinç pilavı Yarın ne yapcammm
myavocado nnoktaa Dün barbunya pilaki ile domatesli kemik sulu pirinç pilavı vardı, barbunya bugüne de kaldı yanına da tavuk sote ile makarna yapacağım 🤷🏼♀️