nnoktaa Yiiitiiirrrr yhaaa valla buramıza gadar geldi. Bıhhtıhhh yaaa bıhtıhh. Bir an evvel şu kapsül dönemine ışınlanalım da bi hapla bitsin gitsin yemek olayı. Akşama ne pişirsem diye düşünüyorum. Aklıma hiçbir şey gelmiyor. Son 1 haftadır iştahım yok. Yaptıklarımı da yemiyorum. Yemeyince aklıma bir şey gelmiyor. Bizi geçtim. Çocuk için bi şey yapmam lazım. Oğlum da sağolsun iştahsız. Ayyyyy içim şişti. Neyse yazın bakiiim menülerinizi belki kopya çekerim 👹👹👹😂😂😂
Rabiiul nnoktaa dün etli bezelye pilav ve tarhana çorbası vardı bugün ne yapacağım bende bilmiyorum 🫠
mamacitaa_ nnoktaa Bir an evvel şu kapsül dönemine ışınlanalım da bi hapla bitsin gitsin yemek olayı. Nerdeee 🤧😂ama sonra yine çok acikip yemek yapmaya girişirim ben. -coban böreği -pirinç pilavı -cacık var bugün bizde 🫠 herkese afiyet olsun,şifa olsun🌸 • bebisime de sebzeli pirinçli tarhana çorbası gibi bir şey yaptım, içiremedim suan memiiiii memi diye ağlıyor oyyyy oy
alpmila nnoktaa aklıma hiç bir yemek gelmiyor sabah beri şun tüm tavuk postunda geziniyorum tarif geldikçe canım cekmeye başladı sanırım fırında tüm tavuk yapacagım yanına patates falan koyarım
nnoktaa Rabiiul ay ben de dün tavuklu bezelye yaptım ahdkahhshw hatta az biraz kaldı. Kocama yetsin diye ben dışardan mı yesem napsam ahdkqjsh
nnoktaa mamacitaa_ ellerine sağlıkkkk. Ahhh o bebeler bi günde şöyle sorunsuz sıkıntısız yese bitirse 😂
Rabiiul nnoktaa 😁😁 biz birazdan öğle yemeği olarak yeriz kızımla , kardeşimde bende akşama başka bir şey artık 🫠
mamacitaa_ nnoktaa bu arada çoban böreği ana bir yemek 🥘 börek degiiiilllll😂 evet ya aman hep bir tripli benim bebiş. Olsun ama. 🥲 cani sağ olsun hepsininnnn 😍🩷
nnoktaa belgin2 ayyyy mısırlı pirinç pilavına bayılırım ben. Bekarken çok yapardım. Evlenince kocam mısır yemiyor diye hiç yapmadım. Ay canım çekti 😍😍
Rabiiul nnoktaa bizimkinde uyanır birazdan , sanırım bende tavuk yapacağım akşama mangal usülü yakında gıdaklayacağız 🐔 geçen gün de fırında köfte patates biberl domates karıştırıp attım sulu sulu çok güzel oldu
simseklivekalpli nnoktaa menemen, yeşil/kırmızı mercimek çorbaları, tavuk döner, makarna, patates kavurma son yediklerimiz bizim de. Bugün nohut pilav var insallah henüz yapma girişiminde bulunmadim
oylesinebiri__ nnoktaa Bir an evvel şu kapsül dönemine ışınlanalım da bi Eşim diyorum bi ilaç atsak ta tok olsak ne güzel olurdu 🤣🤣 ne bulaşık ne yemek derdi olurdu 😂
05012025 nnoktaa dünden narpuzlu çorba(köylü olanların bileceği o çorba 😅) var makarna taze fasulye var bu ikisçni öğle yemeği plarak yiyeceğim şimdi 🫣 çorbanın yanına soğan dolması mı yapsam beyti mi yapsam napsam nilmiyorum