buglemmom kizlar elektrikli göğüs pompası aldırdım emmiyor mama kullanıyoruz sagdigimda sutude içiyor çok aciyormu ilklerde kan revan içinde kalıyordu göğsüm şimdi düzeldi manuel ile sagdigimda çok acımıyor uyusunca peki elektrikli çok can yakiyormu kullanan varmı?
nilesln buglemmom manuel çok yorar aldım 2 kere bile kullanmadım elektrikli çekim gücüne göre değişiyor 2 farklı marka kullandım
catperson buglemmom masaj modunda düşük çekimle başlayın sağıma birkaç dakika en az o modda kalsın, alıştıkça yavaş yavaş kademeli bir şekilde arttırırsın. Meme ucunuzun ölçüsüne uygun flanj ile de kullanırsanız rahat bir sağım olur
2025mucizem buglemmom kuvezdeki bebeğime sağım için almstm ilk agriyir sonra alisyor hiç hissetmyrsnn bile
buglemmom nilesln e bebeğin markasından aldiriyorum baby mom ama çok acitirmi açıkçası korkuyorum manuel annem varken sagiyoruz şuan ananem de var yanımda ama haftaya gidecekler annemde çalışıyor anca akşam sagabiliyoruz o da yetmiyor
pudu buglemmom almadıysanız baby Mom aldırmayın bende de var baby Mom Allah var iyi çekiyor ama sadece sağımla besliyorsanız çok külfetli oluyor eller serbest olan modellerden baksanız daha kolay olur sizin için
zeynepliyakusum buglemmom ben 2 kızımdada kullandım o markanınkini çok memmunum hızlı ve yavaş iki masaj modu sağım olarakta 5 modu var.masaj modundan başlıyorsun yavaş yavaş yükselterek sağım yapıyorsun.ne kadarına dayanabilirsen o kademeye kadar çıkartırsın fazla yükseltmeyebilirsin.en düşük kademede bile çok güzel sağıyor
nilesln Ben wee markasının kullandım ilk önce çekimi bende çok güzeldi bozuldu lansinoh markasınınkini aldım bu pahalıdır hemen bozulmaz vs diye ama çekimi iyi değil
gzmkpln Acura markasının giyilebilir olanı almıltım doğumdan önce. Bebeğim emmeyince kullanmaya başladım, iyi çekiyor, ilk kullanımlarda gögsümü hafif yara yaptı ama krem ve gümüş kapak kullanınca geçti hemen
buglemmom gzmkpln benim göğsüm bebeğim emerken yara oldu bir göğsümu hiç emmedi manuelle saginca nerdeyse 20 mlm kan geliyordu sonra göğüs uclarim düzeldi manuel zor oluyor günde 3 4 defa sağım yapılması gerek manuelle yapamam diye elektrikli aldık umarım tekrar yara olmaz o dönem geçti zor geçirdim açıda yatamiyordum bile
pudu buglemmom hayırlı olsun biraz külfetli olur ama makine güzel ilk başta çalışırken sıkıntı oluyor bende çalıştıramamıştım bütün parçaları söküp tekrar takmayı deneyin özellikle pompa kısmının altınta minnacık silikon bir parça var onun takılı olduğu yerde sıkıntı vardı bende söktüm taktım oldu bir şekilde
cahillesohbetikestim_ buglemmom uzun süre elektrikli kullandım. Acaba masaj modunu açmadan direk hızlı çekimde mi başlıyorsunuz
ipekduman25 buglemmom mamajonun elektriklisi var göğüsü sağan yeri silikon acıtmıyor meme ucunu ilk başta acıtıyordu ama o da göğüs emilmeye ve sağıma alışkın olmadığı içindi. Masaj modu var 5 tane sağım modu var 10 tane hangisi daha az acıyorsa onu seçiyorum. Ama bende zaman bulamadığım için eller serbest almak istiyorum. Onlara da güvenemiyorum çekmez diye çok sütüm yok çünkü göğsüm de büyük
annelendik ebebeğin markası olanı almıştım elektrikli göğsümü mahvetti sütte çıkmıyor çok acıyordu. lansinoh şarjlı aldım. pahalı ama canımı hiç yakmadı. çok da pratikti
sevbur2305 firo33 trendyola acura göğüs pompası yazın çıkar ben ikili aldım haziran ayında almıştım teklisi ve ikilisi arasında fiyat açısından fark yoktu hatta ikili daha uyguna geliyordu
gokcebebekk Lansinoh manuel almıştım çok zor geldi yani bebeği emzirmek bi süre diğer işlere yetişmekte gerekiyo bi yandan oturup sağamadım, mochinin giyilebilir pompasını aldım efsane birşey kendine göre çekim gücünü ayarlayabiliyosun şiddetle tavsiye ve lansinohla arasında baya fiyat farkı vardı