gulcicekkync Kızlar yaklaşık son bir aydır oğlumun yüzü sürekli böyle alerji midir egzama mıdır anlayamadım salgın var diye de şu sıralar hastaneye götürmek istemiyorum bakabilir misiniz
seros3535 gulcicekkync En doğrusu teşhisi doktor koyar Alerji ye de benziyor neurodermitis de olabilir veya sıcak geliyor da olabilir
Moana gulcicekkync benim oğlumun yüzü de böyle başladı gittikçe arttı yumurta alerjisi çıktı. İlk oğlumda da vardı ama zamanla geçmişti onunki.
nnoktaa gulcicekkync sakallı bıyıklı biri öptü mü? Oğlumu babası dedesi ne zaman öpse yanakları böyle oluyor sonra geçiyor.
mrs_okuklu gulcicekkync sakallı ve sürekli öpülmekten oluyor. benim oğlumunda cildi aşırı hassas babası öptükten sonra hep böyle oluyor sonra geçiyor. bu yüzden öptürmemeye çalışın ve bol bol nemlendirici kullanın yanaklarına
gulcicekkync seros3535 tabiii ki muhakkak .. çok sıcakladigini düşünmüyorum ama onu da göz önüne alacağım bakalım
gulcicekkync nnoktaa maalesef.. çok yakın akrabalar da üç bey ayda bir görünce öpüyorlar belki ondandır bilemedim
gulcicekkync mrs_okuklu sanırım benimkinin de cildi hassas, duzenli nemlendireyim bir kaç gün geçmese mecbur hastaneye gideceğiz artık
gulcicekkync oylesinebiri__ evet öpüyorum. Ama doğduğundan beri ben öperim yani son bir kaç aydır diyebilirim böyle oldu
seros3535 gulcicekkync Bazen oda sıcaklığı yüksek oldumu üzeri de kalın olunca benim oğlumun yüzü boynu da böyle oluyor ama bide şu var yumurtaya karşı alerjisi var odayı hep 22 derecede tutmaya çalışıyorum ve uzun kollu zıbın üzerinde yelek
Moana gulcicekkync değil yapılırken minik minik iğneler batırıyorlar ama hiç ağlamadı bikaç çocuğa daha yaptılar hiçbiri aglamadı sadece beklerken kaşınıyormuş elini tuttuk. Sonrasında kan verdik o kadar
2025mucizem gulcicekkync bebeğimin vücudu kaç gündür böyleydi her tarafına atmaya başladı 1 haftadır kabızdi kakası önceden mukusluydu ve kusması çok her kustugunda mukuslu uzayan bir kusması vardı Dr gittik dün alerji olduğunu syledi
gulcicekkync 2025mucizem 2025mucizem bende fark ediyorum ki göğüs kısmında falan da var nokta nokta ama çok değil ve sürekli pişik oluyor tam geçiyor diyorum daha fazla oluyor
oylesinebiri__ gulcicekkync benim eşimde çok öper sonuç böyle oldu doktora götürdüm öpmekten olur dedi 2 krem yazdı
2025mucizem gulcicekkync evt bizmde geçmeyen pişik vardii özel bolgesine karnına kulak arkası boyuna atmaya basladi
gulcicekkync İlk olduğunda acaba dedim kar soğuk rüzgardan falan mı oldu kurudu kızardı mı diye düşündüm sonra göz yanlarına kadar kırmızı nokta nokta oldu