cansubrkl Niyesordunbucevabi tutmadı bebeğim uyuyor o uyurken bende uyudum yeni uyandım😊alttaki anne bulaşık yıkıyor 😂
masal_ece cansubrkl Tutmadı eşim şehir dışından geldi yemek yapmam lazım bebeğim uyumuyor ,alttaki işini bitirmiş kahve içiyor
saralarbaby Pamukhanim_ tutmadı bu anne bebeğini uyutup çay içiyor 😂 Alttaki anne hazırlık yapmış dışarıya çıkacak
juli_naz saralarbaby aynı anda yazmışız…aslında kahvemi içmeyi planlıyorum ama dışarıya çıkmak ta aklımda doğru 😁😁ben yine yazayım alttaki anne mutfakta dolanıyor 😂😂😂
mamacitaa_ piyanistbanabirak tutmadi evi temizledim bitti bebeğime yemek hazırlıyorum 🥲 Alttaki anne dışarı çıkıyor
MrzBaby mamacitaa_ Tuttu annemle hazırlandık çıkıyoruz birazdan. 😊 Aşağıdaki anne bugün misafirliğe gidicek 😀
bilmez mitolojiii_ tuttu bi kahve molası verdim sadece 🤪 alttaki anne akşama ne yemek yapacağını düşünüyor 😂
1durununannesi yldzesr tutmadi canim kocam o olmasa halimiz perisandi 🫠 alttaki anne bebegine tuvalet egitimi veriyor
Orenda_ 1durununannesi Tutmadı tuvalet eğitimini tamamladık🥲 Biraz dinlenmeye ihtiyacım var, alttaki anne bugün uykusuz güne başladı
siem Orenda_ tutmadi uykumu yeterince aldim kızımı uyuttum kahve içiyorum alltaki annede kahve keyfi yapıyor😁