gizememre Kızlaaar günaydın güne bir tuttu / tutmadı postu ile başlayalım dedim haydi gelin günümüz şenlensin biraz 😂 Altta ki anne bebeğini emzirirken foruma bakıyor ⬇️
aybrtug gizememre tuttu 😅🥰 Alttaki anne bebeklerini uyutmuş kahvesini içiyor (En çok özlediğim aktivite )😂
umaytoom girlandboy_mom tutmadi oyun oynuyoruz alttaki anne çocuğunun uyku saatininin gelmesini bekliyor 😂
girlandboy_mom umaytoom tutmadı uyku saati yokki kafasına göre 😂alttaki anne çok yorgun dinlenmek istiyor
Prensesannesi32 pudu tutmadi çocuğunu hasta haliyle babasına bırakıp işe geldi alttaki anne kahve keyfi yapıyor
nursahmila pudu tuttu vallahi şu an çayımı yudumluyorum 😂 alttaki anne bebeğinin uyanmasını beklerken kahve içiyor
birprens_birprenses nursahmila tutmadı oğluma mama verdim kızımı da emzirip uyutmaya çalışıyorum 😀 alttaki anne evi toparlıyor ☺️
123456777 birprens_birprenses tutmadıı😅 bende bebemi yeni uyuttum , keyif kahvesi içeceğim🫠 alttaki annede bebeği uyurken Trendyol favorilerini dolduruyor🤣
cansubrkl Niyesordunbucevabi tutmadı bebeğim uyuyor o uyurken bende uyudum yeni uyandım😊alttaki anne bulaşık yıkıyor 😂