aybrtug cdss bugün bankaya gittim kartı verdiler para karta yarın yatar dediler birde her ayın ilk haftası yatarmış para öyle dediler
Ozlmyldzarya cdss benimde 20 Ocak görünüyordu 28diye değişmiş. Dün mesaj geldi alabilirsin diye bugün gittim çektim aylık 1500 tl alıyorum
birbebibirkedi ciceksincicek doğum yardımı yazın arama kısmına aile bakanlığı olana tıklayın forum çıkıyor onu dolurun mesaj gelince gidip halkbankasından çekebiliyorsunuz
cdss benjaminannesi e-devlete doğum yardımı yazın direkt ordan başvuru yapın, onaylandığını ilk öğretmenim ailem uygulamasından takip ettim henüz paramı almadım
nbkurhan Bende aralıkta başvurdum dün mesaj gelmiş ocak kapsamında alabilirler diye parayı, tek seferlik olanı alıcam ama şubatta gitsem bankaya hakkımızın ölmesi gibi bi durum olmaz dimi var mı bilgisi olan
asya358_ nbkurhan 6 ay içinde çekmezsen devlet geri alıyor diye biliyorum, diğer gidip cekebilirsin bişey olmaz canım
gizemtemel cdss bugun halk bankasina gidip çekebilirsiniz tarihler degisiyo onay surecinden gecildigi icin