birbebibirkedi Kızlar tek seferlik 5 bin alan var mı benim onaylandı ama tarihi dün 20 Ocak diyordu bugün 26 Ocak diyor anlamadım birde PTTden mi alınıyor tek sefer olan
serpilgel4 birbebibirkedi pttden alınmıyor ben halk bankasından almıştım .pttye gittiğimde beni halk bankasına yonlendirdiler
ebrarebrubayram birbebibirkedi geçen sene almıştım direk halkbankasından kimlik verip alıyorsunuz günü gününe diye bir şart yoktu hatta msjdan çok sonra gidip almıştım
Ozlmyldzarya cdss benimde 20 Ocak görünüyordu 28diye değişmiş. Dün mesaj geldi alabilirsin diye bugün gittim çektim aylık 1500 tl alıyorum
gizemtemel cdss bugun halk bankasina gidip çekebilirsiniz tarihler degisiyo onay surecinden gecildigi icin
Niyesordunbucevabi cdss aybrtug birbebibirkedi kızlar her ay önden tarih verip ayın son cuması yatıyor 28nde yatar boşuna gitmeyin ben mayıstan beri alıyorum
cdss Niyesordunbucevabi Halkbank’tan hesap olmasa bile mesaj geliyor mu peki ? Gittiğimizde kimlik ile mi alacağız
Ozlemas2020 birbebibirkedi her ayın son cuması yatıyor ilk 19-20 gösteriyor sonra ayın son cuma günü hangi günse o gün ise halkbankasına yatıyor.
123456777 birbebibirkedi ben ilk zaman almıştım hatırlamıyorum kaç gün önce sonra ama halk bankasından almıştım içeri girip.
aybrtug cdss bugün bankaya gittim kartı verdiler para karta yarın yatar dediler birde her ayın ilk haftası yatarmış para öyle dediler
birbebibirkedi ciceksincicek doğum yardımı yazın arama kısmına aile bakanlığı olana tıklayın forum çıkıyor onu dolurun mesaj gelince gidip halkbankasından çekebiliyorsunuz