cahillesohbetikestim_ sumeyyeirem sebze yemekleri sindirimide kolay olur. Ne için orda bilmiyorum da rahat tuvalete çıksın diye, patatesli taze fasülye olabilir çok lezzetli oluyır.
cahillesohbetikestim_ sumeyyeirem sadece kokacak şeyler yapmazdım malum hastane, köfte vs kokar diye..
sumeyyeirem cahillesohbetikestim_ yok canım tavuklu şehriye çorbası filan yaptım eşim işten gelince götürecek pijama filan koydum ıslak mendil koydum çünkü bizim ilçe küçük ve hastanede kantin veya market tarzı bişey yok o yüzden eksiklerini de ekledim çokta severim kadını
sumeyyeirem esraalic bende yedim valla şehriye çorbası çok severdim sagolsunlar getirdiler içtim bende doğum yapınca yemek yenilmez diye bı kaide varda biz bilmiyoruz o bacı biliyot sanki hshdhe
[silindi] sumeyyeirem çok güzel düşünmüşsünüz Allah razı olsun. Ben sebze yemeği ve pilav yapardım sanırım. Hastanede kokmaması açısından
sumeyyeirem esraalic aynen canım neyse siz nasılsınız neler yaptınız akşama [silindi] senden de canım nasılsınız
Nsrn1 sumeyyeirem hastanede ne için yattığı önemli. Özel bir diyet uygulaması gerekiyorsa öğrenip ona göre yapar gönderirseniz daha iyi olur 😊