sumeyyeirem Eltimin annesi hastanede yatıyor bı kaç gündür onun için yemek yapıp eşim ile göndereceğim yarın tavuklu şehriye çorbası düşündüm yanına ne yapabilirim sizce fikir verebilir misiniz
cokbilmismom sumeyyeirem börek pogaca tarzı bir şey olabilir. Hastanede kolay yenir eğer hamur işi yasak değilse.
peri001 sumeyyeirem Hastaysa ona göre yemek çıkıyordur hastanede sorup öğrendiniz mi yiyebilir mi yani fayda olacak derken zararı olmasın da
cokbilmismom sumeyyeirem fırında tavuk pilav , köfte patates. Sebzeli bulgur pilavı, et sote, tavuk sote,
cahillesohbetikestim_ sumeyyeirem sebze yemekleri sindirimide kolay olur. Ne için orda bilmiyorum da rahat tuvalete çıksın diye, patatesli taze fasülye olabilir çok lezzetli oluyır.
cahillesohbetikestim_ sumeyyeirem sadece kokacak şeyler yapmazdım malum hastane, köfte vs kokar diye..
Qunqnir Börek poğaça tarzı şeyler olabilir bence. Yanına bi de kek yaparsınız imkanınız varsa. İyi gider hastanede arada bi bence. Sağlığı uygunsa tabi
sumeyyeirem defnedilej ameliyat değil canım zatürreye tutulmuş tansiyonu filanda varmış onun için doktor gönderemeyiz hani bişey olur demis
defnedilej sumeyyeirem çok geçmiş olsun.tavuk sulu kemik sulu çorbalar çok iyi gelir🙏eltinizin annesini düşünmeniz çok güzel.🌸hastaya yardımcı olmak çok sevap gönülden içten yapmak çok önemli.burdaki insanları aldırmayın🫶🏼
sumeyyeirem parla__ teşekkürler canım ama bazı insanlar gerçekten anlamıyor şov dedi çünkü herkesi haset sanıyor (kendi gibi)