arzuapo Arkadaşlar örnek kurada TOKİ bana çıktı ben başkasına devredebiliyormuyum öyle birşey varmı zaten çıksa ben 250 bin veremem versem başkasına olur mu öyle
Girlsmoms arzuapo yani gerçekten tebrik ederim sizi ya. Madem veremeyeceksiniz sırf kendinizi tatmin etmek için mi kaydoldunuz. Belki gerçekten isteyen birine çıkabilirdi. Ciddi alıcı olmayan biri niye tokiye yazılır gerçekten anlamıyorum o kafayı
arzuapo sevdaben özellikle vermiyorum demiyorum ay siz nasıl anlamak istiosaniz öyle anlıyorsunuz zaten istiyorum çıksın ama tabi verecek bir paramız yok anca borç yaparız yok yer işgal etme bilmem ne sanki çıkmış ta almıyorum
arzuapo Girlsmoms ne alakası var ya hadi bana çıktı ben almadım zaten yedeklere kalıyor yine kimsenin hakkına girdiğim yok sadece peşinat fazla ve onu verecek bir maddi gücüm yok cikmamista yani yarın belli olucak sanki cikmista reddediyorum
Deletedmom2987 Tugceonrdml_ hayır verilmiyor TOKİ şartlarında yazıyor zaten borç bitmeden ne kiraya verebiliyorsun ne devredebiliyorsun.
Tugceonrdml_ Deletedmom2987 noter huzurunda anlaşma yapilabiliyor ama işin hakkı verilmiyor siz aldığınız kişi üzerinden ödeme yapıyorsunuz ben bu şekilde daire almayı düşündüğüm için biliyorum baya da araştırdım. Şuan da TOKİ de kira da oturuyorum ev sahibim de borcu ile devretmeyi düşünüyor. Eğer bize TOKİ vikmazsa bizde o şekilde almayı düşünüyoruz
metemom_ arzuapo kuzenim böyle Araştırmıştı hakkını satmıştı ama çok gereksiz 5 yıl sizin adınıza ödeyecek falan noter huzurunda da anlasma yapmışlardı 100 bin TL falan istiyordu adam
Deletedmom2987 Tugceonrdml_ işte böyleleri yüzünden başvurmamak daha mantıklı, kim bilir kaç kişi var başkasının hakkına giren.
Alyehus Tugceonrdml_ merhaba ne yaptınız alabildiniz mi? Biz de TOKİ de daire bulduk satılık 3. Taksit ödenmiş. Hak sahipliği 9 ay sonra devredilebiliniyomuş o da izim çıkarsa tabi. İlk 1 sene devir hakkı yokmuş. Satacak kişi notere gidelim istediğin maddeyi eklet mahkemeye versen her türlü haklısın zaten diyor ama emlak konut ben noteri kabul etmem benim için anlam ifade etmiyor diyor. Sizin araştırmalarınız sonucu nasıl oldu süreç? Bilgi verir misiniz rica etsem 🙏🏻
Tugceonrdml_ Deletedmom2987 napalim güzel kardeşim evimiz yada bir mal varlığımız yok kira ödüyoruz en azından bir şekilde ev sahibi olma şansımız var .
Deletedmom2987 Tugceonrdml_ yok sizin için demiyorum yanlış anlamayın. ödeyemeyeğim deyip kuraya katılanlar için sözüm bir başkasının hakkına giriliyor
G123l arzuapo kusura bakmayın da önden peşinat zaten bilinen bişey başvuru sürecinde de bilginiz olmuştur ödemeyecektiniz de neden birilerinin hakkına giriyorsunuz keşke hiç girmeseydiniz, üzücü
arzuapo G123l ay ne alaka anlamadan herkes linclemis öneri istedim sizden bana çıktı istemiyorum demiyorum ki zaten öyle birşey olsa diyorum
ggrqnitt Tokinin bu sene öyle bir reklamı yapıldı ki sanki bedava ev dağıtılıyor herkes bir anda başvurdu . Kimin ihtiyacı var kimin yok belli değil. sürü psikolojisi, geri kalmamak için başvuran insanlar var .
Tatlican arzuapo Kardeşim o şekilde almak istıyordu. Ama vazgeçti. Çünkü ödemeler bitmeden tapu verilmiyormuş. Ee tapu yoksa ödemeyi niye yapsınki başkası.