mombabe Baby me , uni baby kullandım sürekli kızarıklık oluyor. En iyisi hangisi neyi alayım iyi gelsin
edayilmaz mombabe bizde uni baby kullanıyorduk ama aşırı tahriş ve kızarıklık yaptı şuan da jenny&willy kullanıyorum çok iyi geldi
Acu_ mombabe ben iki çocuğumusa sleppy yada baby turco alıyorum. Hangisini uygun yakalarsam ikisindede hiç pişik yapmadı
gokcenmomys mombabe ben uni baby kullanıyorum bir hassasiyet yaratmadı ama pamuğu ılık bir suyla ıslatıp kullanabilirsiniz ben ilk başlarda öyle kullanmıştım
elifbd mombabe bence en güzeli hem çok ıslak değil molfix izotonik sulu yeni doğan ben en çok bundan memnun kaldım
mombabe gokcenmomys ayını yazmayı unuttum 16 aylığız ya ilk aylar öyle yapıyordum da şimdi malum iyi bulup kullanmam lazım
ZeydsMom mombabe birseyi merak ediyorum 16 aylik bebege islak mendil neden kullaniyorsunuz? Yani niye gerek oluyor . Yalnizca mesela disari cikarken gerek olursa onda bile kizariyormu?
ZeydsMom mombabe aslinda benim oglum hic sildirmez illa yikatacak ama zor durumlarda disarida su bulamazken kullandigim molfix izotonik su olani. Mesela kizim kucuk onda da denedim gecen ve bisey olmadi . Kizimin cildi hassas bu arada. Denemediyseniz deneyebilirsinjz.