arzutuana (19 ay) Duygusal şarkı açtım bana baktı koştu sarıldı başını omzuma koydu 🥹sarıldı… sonra yere döktüğü pirinç tanelerini tek tek hepsini toplayıp çöpe attı Böyle anılarınız varsa anlatır mısınız?☺️♥️
Kaardelen arzutuana Bir çok şey var içime dokunan ama bu ara en çok duygulandığım sürekli gelip anne seni çok seviyorum demesi..🥹3 yaşında bu arada ve bazen o kadar güzel şeyler söylüyor ki daha büyük geliyor gözüme. Birkaç ay önce lavabosunu yapmasını öğrettiğim evre de çişini altına yapmıştı. Kızayım mı sana şimdi oğlum dedim hafif tebessümle. Ve bana içten bakıp bana kızma anne çünkü ben senin bebeğinim demişti 🫠 Sanırım biraz duygusal bir oğlum var iyi ki de var ya 🥹😂❤️
Dedektifgadget arzutuana eğilip gözümün içine bakıp nenni (Anne) diyor ya eriyorum ya 🥺🥺🌸🌸 o kadar masum ki bazen çok sinir ediyor beni ama canımın içi kuzum seni çok seviyorum 😘 2 yaş
nnoktaa arzutuana oğlum çok duygusal bir çocuk. Hasta olduğumda (ishal kusma) hiçbir şey yiyip içemiyordum. Babası ona yemek hazırlamış. Almış eline 1 tane makarnayı bana yedirmeye çalışıyordu bir de anneee anneee anneee fıtttıaaaa demişti. Makas alıp fıstıkkk diyordu. 🥹🥹🥹
arzutuana Dedektifgadget hahah hepimiz öyle bazen aşırı sinir olsakta iyi ki doğurmuşuz 😂pfff diye tükürerek ağlıyor bu sıra yeni huyu
Yorgunanne_- arzutuana zaten çok çok duygusallım her an herşeye ağlarım ama geçen gün hamburger yemeye gittik orda oyun alanında çocuklarla oynarken çocuğun biri üzerine yürüdü benim kızım yüzünu eliyle kapatarak beni dövme dedi o an çok kötü oldum🥹
arzutuana Yorgunanne_- yaaa 🥲insan o an napacağını şaşırıyor gerçekten ama kendini savunması çok güzel gerçekten güzel öğretmişsiniz hem şiddeti öğrenmeden hemde kendini savunarak beni dövme demiş buna gururlanmanız gerekiyor 🥰o an annelik işte üzülüyor insan
Ozlemas2020 arzutuana oğlum doğum videosunu izlerken gözleri doluyor nedense ağlıyor 🥲 birde 4 aylık kız kardeşi var beşikte utandığını görünce kendisi de uykulu yavrum gözleri kapalı beşiği sallıyordu Her ağlamasına eline çıngırak veriyor 💙🩷 bunun gibi bir sürü anı ❣️
seros3535 arzutuana Bebeğime bakarken bile duygulanırım doğum videoları karşıma çıkınca göz yaşlarım tavan o anı o duyguyu tekrar yaşıyor gibi oluyorum
cinartanem Oğlum bugün 2 aylık oldu. Geçen gün artık olmayan zıbınlarını ayırıyodum. İlk doğduğunda giydiklerini ayırıp minik bi hurç yaptım. Benim minik yavrum onların içinde kaboluyodu minnacıktı🥹. Şimdi tosun oldu sığmıyor. 5 gün kuvözde kaldı. İçim gidiyo o günleri düşününce.
smileylaylom arzutuana 1 yaşına yeni girdi güncelleme aldı 😀 sımsıkı sarılıp Aiy diyo kafasını omzumuza koyup 🥹🥹 en çok evimizin tüylü üyesi kedimiz var onu sevip kafasını gövdesine koyup Aiy yapınca çık duygulanıyorum aralarındaki iletişime