tugceilealin Bebegimin burnu asla tam temizlenmiyor e bebegin agizdan cekme aparatini aldim ama 4 aylik aslaaa izin vermiyor.baby vac diye bisi duydum kullanan varmi memnunmusunuz sizler nasil temizliyorsunuz
Salihakoca tugceilealin korka korka kullanıyorum diğerlerine göre daha fazla çekiyor bizim süpürgenin çekim gücü ayarlanıyor düşürüp kullanıyoruz bir sorun yaşamadık ucu diğerlerine göre daha iyi değerlerinin ucu ince burnun içine girip çekiyoruz bu burda dayanarak çekiyor cizmiyor zarar vermiyor dışına
Salihakoca tugceilealin direkt çekmiyorum ama önce serum yapıyorum yüz üstü basasagi çevirip elimi kubbet şeklinde yapıp sırtını beş dk gaz çıkarır gibi vuruyorum peşine çekiyorum oğlumun tıkanıklığı sıvı değil büyük adam gibi köyü yapışkan birşey diğerleri kesinlikle çekmiyor öncesinde serum uygulayinca yumuşatıyor hemen çekiyor uzun süre tutmuyorum aspiratöru
mervecrbg tugceilealin bende ağızdan çekme aparatını beceremedim damla aldım onu sıkıyorum hapşuruyo kendi kendine boşalıyo zaten
tugceilealin Badevehande agizdan cekilenlerle mi ya basini cok haraket ettiriyor ben mi yapamiyorum acaba burna yerlestirdigim.an kiyamet kopuyor
Erva-mm tugceilealin canim icindeki sudan sıkma sutunden bolca damlat birde emzirme pozusyonuna al bebegi yukardaki burnuna damlat sutunden o ceksin hemen aspiratorle cek iyice 1 de aglar rahatlayinca susar 25 gunluyuz burnuyla basimiz cok dertte ebe bunu dedi 2 gunde bir yapiyorum
Badevehande tugceilealin hayır canım burnuna serum fizyolojik damlatıyorum ağlıyor zaten yapacak birşey yok eğer temizlemesem daha çok rahatsız oluyor
tugceilealin Salihakoca peki bebeginiz ne kadarlik aspire ederken cok tepki veriyormu? Supurge sesi de bir yandan sakinlestirir diye dusundum ama bilmiyorum napicagmi
Salihakoca tugceilealin sesi duyunca anlıyor başta elime vuruyor ama rahatlatinca elini çekiyor oğlumun burnu doğumdan beri tıkalı kendisi bile rahatlatinca uslu duruyor ben en çok siringayla serum sıkarken sorun yaşıyorum onu hiç sevmiyor gerçi kim olsa istemez genzini yakiyordur
tugceilealin Erva-mm valla herseyin altindan kalkacak gucum var ama burun bitirdi bizi bi yaz gelse de rahatlasak 🙈 duymamistim sut isini tesekkurler
tugceilealin Salihakoca darisi basimiza ya oyle.cok uzuluyorum ki surekli burnu dolu bir de arada genzine akiyor sanirim oksuruyor pespese deneyeyim bende babyvac cok tesekkurler
Salihakoca tugceilealin insanı çaresiz bırakıyor gece burnu çok tıkanıyor bizimkinin de bazen agladiginda biraz dokunmuyorum doğal yolla kendi çıkarsın diye o da rahatlatıyor
Salihakoca tugceilealin genzi de dolu benimkinin ses çıkarıyor bazen öksürüyor serum uygulayinca kakası da farklı oluyor atıyor vucudu
Bernauslu mervecrbg ne damlası aldınız acaba kızımda da balgam var işe yarar mı acaba sürekli aspiratörle çekiyorum ama Artık zorluyor istemiyor
Bernauslu Salihakoca nasıl serum kullanıyorsunuz okyanus suyu kullanıyoruz biz fakat balgam var genzi dolu ilaç kullanıyoruz ama tam öksürüyor çıkartacak balgamı tıkanıyor kakıyor bogazında.
Shrkerem tugceilealin canım ben internetten tonimer baby sprey aldım içinde çekme aparatı var çok memnun kaldım sıkar sıkmaz bebeğim hapşurdu ve sümükcükler çuktı aparatla da çekince ohhh mis gibi uyku😴😴eczaneden yarı yarıya farkla aldım üstelik
Salihakoca Shrkerem siz kendiniz mi aldınız bebeğiniz kaç aylık bende bazen bakıyorum spreylere ama doktor serum kullan diyor
Gizemensar tugceilealin ben ilk once ıkı burnunada serum fizyolojik damlatıyorum biraz bekliyorum o yumusatıyor daha sonra burun pompasıyla cekıyorum bayagı cıkarıyor canım
Salihakoca Kumrum34 siringayi tam doldurup iki burnuna sıkıyorum ters çevirip sırtını doversem burnundan ve ağzından çıkıyor ama ters cevirmezsem daha sonra yaptığı kakası balgamlı oluyor normal bezinden farkı belli oluyor
Shrkerem Salihakoca sağlık ocağı Dr yazdı 6 aylık bebeğim keşke daha önce alsaymışım serumla yapmıştım hep boğazına kaçıyor yutuyor bu en iyisi