cokbilmismom Zeynolii bilemedim ki tamamen bütçe meselesi ne kadar mesela bütçeniz ona göre önerilerde bulunalım. Benim kardeşim evleniyor olsa ben bileklik veya kolye takmayı düşünürüm benden hatırası kalkacak bir sey
tultanhanim Zeynolii bütçeniz neye yeterse ona göre birşeyler alın. Kardeşinize sorun yarım altın mı istersin yoksa hediyelik ayarı düşük bir takı mı diye. Ona göre hareket edin. Allah tamamına erdirsin inşallah.
cokbilmismom Zeynolii o zmana yarım altın olabilir onu kolye olarakta kullanıyorlar mesela. Bileklik olur hemde hatira ama eğer ki takilarini bozdurmak istiyorsa yarım altın en mantıklısı i
Zeynolii mamacitaa_ iki çeyrek gibi düşündüm ama az geliyor gözüme bileklik baltım biraz onlarda ince ne yapacağım karar veremedim
Zeynolii gizemokur künye bileklik tarzı baktım baya inceler daha sonra çeyrek bilekli tarzı oluyor onlarada baktım kararsız kaldım
mamacitaa_ Zeynolii bence zorlamayın 20 bin de az değil yani herkesin bütçesi neye yetiyorsa o olmalı.
gizemokur Zeynolii ya altında çok yükseldi ya haklısın çok kalın bişe bulmak zor gene çeyrekli bileklik olabilir hem satmak isterse zarar etmez
patlakprezervatif Zeynolii eşimin ablası bana ince bir bileklik takmıştı. Öyle bir şey düşünebilirsiniz. Erkek kardeşim para vermişti kız kardeşimde yarım altın takmıştı. Her şekilde hepsi oluyor bence uygundur 😄