Pamukhanim_ Bereninannesi10 ben migren taşı ve prolon kullanıyorum nane yağı gibi bişey sürüp uyuyorum geçiyor bazen tabi şiddetli olunca işe yaramıyor
lilakids Bereninannesi10 migren teşhisi konuldu mu size ben 1 haftadır çekiyorum baş ağrısını ilaçlı mr a bile girdim hiç bir şey çıkmadı şükür kbb ye gittim hiç bir şey yok göze gittim yok kesin migrensin denmedi şuan az sızı şeklinde bir sancı var migren nasıl oluyor ağrının tarifini yapar mısınız bu arada geçmesi için başıma soğuk patates sarmıştım anlık işe yaradı ama tabi şiddetlenince yaramadı geçmiş olsun
dvaasl Bereninannesi10 bana migren teşhisi koymuştu dr sonradan öğrendim ki sinizüt varmış gözlerimde ciddi basınç ve sanki akıyormuş gibi hissediyordum alın ve şakaklarım çok kötü ağrıyordu soğuk havalar özellikle mahvediyor beni
Bereninannesi10 Pamukhanim_ doktorda bana migreout verdi baş ağrısı olmaya yakın iç dedi tam başlamadan içilmeliki etkisini göstersin yoksa etki etmiyor bana
Bereninannesi10 Pamukhanim_ birde ben sade türk kahvesi yapıp daha sonra limon sıkıp içiyorum oda çok iyi geliyor öneririm sizede
Bereninannesi10 aşırı derecede baş ağrısı mide bulantısı özellikle üzüldüğüm zaman ve oruç tuttuğuö zaman oluyor
nurcanbb lilakids benim başım zonkluyor agrı uyutmuyor bile midem bulanır kusma o şekil serum yemeden kendime gelemiyorum
Bereninannesi10 lilakids evet doktora gitmiştim şikayetlerimi anlattım benim bi taraf tek tutuyor ve öyle bi şiddetli ağrı ki midem bulanıyor kusuyorum sürekli o kusma çok iyi geliyor doktor dedi ki tatlı stres uykusuzluk bunlarda migreni artırır
nilesln lilakids genellikle tek taraflı olur sap taraf veya sol taraf gibi ve ağrı göze vuruyor mide bulantısı oluyor ama her insanda olmuyor
lilakids nurcanbb ben o denli bir kere falan oldum ama 6 gündür sızı şeklinde ağrı var önce göz üstümde ağrıyor sonra alnıma geçiyor sonra kafamın içinde dolanıyor sanki uyuşma hissi gibi de bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum doktorda şaşırdı
aysef1342 Bende kaç yıldır migren hastasıyım buz biraz rahatlatıyor damarlarımı buz deneyebilirsiniz ilaçlar geçirmiyor benimde
lilakids dvaasl sinüzit olduğunuzu nasıl anladınız ben röntgen çektirdim yok dedi doktor ama benimde önce göz çevrem ağrıyor eğilince artıyor hiç bir teşhis konulamadı
Bereninannesi10 dvaasl dvaasl bildiğim kadarıyla sinüzüt migrene çeviriyor yanlış hatırlamıyorsam öyle
lilakids Bereninannesi10 çok çok geçmiş olsun bugün biraz daha iyiyim ben Allahım düşmanıma bile vermesin hu ağrıyı öyle zor ki Rabbim tez zamanda şifa versin hepimize🥹
pudu Soğuk press iyi geliyor migren göz bantları var onlara bir bakın birde migren tuttuysa tam karanlıkta gözlerinizi dinlendirin göz bandı falan kullanabilirsiniz bunun için ya da akşamsa kapınızı kapatın ışıksız uzanın