MuhammedAmine [silindi] gündüz molfix , gece prima aktif bebek . Ortalama 5 bez kullanıyoruz . 14 ay 6 günlük
Bitirik 3 bucuk ayligiz simdiye kadar slepy evybeby babyturco gelen bezlerin hepsini kullandim anliyacaginiz 🤣 sukur bebegimin cildi alerjik bi cilt degil hic bi sorun yasamadim slepy her alt degistirmede idrari cok kokutuyodu ic yapisindan kaynakli heralde dokdora bile gittik o yuzden idrari kokuyo sandik enfeksiyon olabilir diye bezini degistirmemizi soyledi doktor evy baby vardi evde onu kullandim koku felan gitti bi gun babyturco almak zorunda kaldik onuda kullandim ondada bi sorun yasamadim bebegimin isal oldugu donem olmasina ragmen hic bir sizdirma yasamadim ama bezin dis dokusu poset gibi ama en memnun kaldigim evybaby oldu hem dokusu hem tutuculugu hem kokusu cok guzel bir bez
ikimelekannesi_ [silindi] molfix bazen gündüz takip geceye kadar açmıyorum sizdirmiyor pişik yapmıyor ıslak mendili de aynı şekil çok memnunum ek gıdaya geçtiğinden beri çoğunlukla 2 kere ama indan önce 4 5 defa degistiriyordum
Seda_123 [silindi] Prima pampers kullanıyoruz her gün 7 bez gidiyor ama ben minikte yapmış olsa bekletmiyorum pişik olur diye yoksa 3 4 tane gider
Denizoglum [silindi] dnemedigim bez kalmadi desem yeri var 😂😂 gunde 4 ya da 5 kere degistiriyorm molfix, sleepy, soffia, jenny wily, canbebe, pine şuan canbebe kullaniyorm az kaldi pine bebek bezi siparisi vercm fiyati uygun psiikde yapmiyor hem