Deletedmom_789 Bebekleri öpmesin diye bir video paylaşsam hikayemde ayıp mı olır sizce? Bebeğimi öptürmek istemiyorum 1 yaşına kadar o yüzden bana gelecek olanlar bu videoyu görsün sonra laf etmesinler diyorum paylaşmalı mıyım
ppmerlina Deletedmom_789 paylaş ben hep böyle kamu spotlarını paylaşıyorum ama eşek hep eşektir unutma 🤣
CuteBadesMama Deletedmom_789 ahahah normalde imalı şeyler paylaşmam ama kişiye değil genele gönderme olsun diye bende bu tarzda bir içerik paylaşmıştım 😅 paylaşın gitsin 🫶🏻
12betul Deletedmom_789 Paylaş gitsin kız . Millete ayıp olacak diye bize yapılan ayıplar ne olacak . Hem öpülmemeli zaten . Bende şapur şupur öpmeyi severim çocukları ama bebeği de öpmem yani
catperson Deletedmom_789 paylaşım gitsin😂 Anlamayan doğrudan yüzüne söylediğinizde bile anlamıyor orası ayrı😂
gg3848 Deletedmom_789 paylaşabilirsin bence de ama ne yazık ki anlamayan insanlar yine anlamıyor yüz yüzeyken de ben hep kibar bir şekilde uyardım kimseye de öptürmedim bebeğimi
Deletedmom_789 12betul kız 3 aylık bebeğim daha geçen biri geldi bana sormadan öptü çocuğu sinirlerim tepeme çıktı
CuteBadesMama Deletedmom_789 anneliğin getirdiği sahiplenici bir duygu var o lohusalıkla inanılmaz coşuyor. Bende önlem amaçlı paylaşmıştım hatta beğenenlerin çoğu anneydi. Yakın çevremde de gereksiz derecede öpücüklere boğup beni rahatsız eden kimse olmadı. Hep izin istediler sağ olsunlar o konuda şanslıydım 🍀
12betul Deletedmom_789 Ya bizim millete öğrenemiyoruz . Hastalık salgın var . Yani daha bebek toza tüye alışmamış . Senin salyana nasıl alışsın
aly2304 Deletedmom_789 bende sürekli paylaşıyorum ama afedersiniz eşek yine eşek kalıyor. anlayan kitle çook önemli🙋🏻♀️😂
Daisy- Ben çok paylaştım bide üstüne anlayan anlar anlayamanlarda hepinizle tek tek uğraşamam hepinize diyorum diye yazıyodum☺️🥲🥲🥲🥲🥲
fikrettekinbassoy Deletedmom_789 iki hafta Rsv den hastanede yattık çocuğumun neler çektiğini görünce defalarca paylaşım yaptım bence kimseden çekinmeyin ve gardınızı alın temastan çok salgına yakalanıyorlar
maygirl Deletedmom_789 video yerine buna yeltenen insanlara direkt yuzlerine soyleyin.kimse oyle seyleri takmiyor yine öpüyor.
Orenda_ Deletedmom_789 Paylaş gitsin,benim çocuğum herkesden daha kıymetli kim alınır kim gücenir ayıp mı olur umrumda olmaz
Daisy- Deletedmom_789 artık neyse ne uğraşamam kimseyle küçücük bebeğe yalap şalap öpüp dokunmaları ay aman aman