Nrnbirol Eymeninannesi2 olmazmı 😂 ama uykum var şimdi değil sonra yazmayı düşünüyorum çünkü bayağı fazla 🤦🏻♀️😂
Neset Eymeninannesi2 çok zor canım yaşayan bilir 😂 kavga sebebi oluyor genelde 🙄 halbuki öyle ahım şahım güzel bişide değilim yani 😂
[silindi] Işten gelince acıktım demesi Yemek yüzünden beni hep evde bulmak istemesi Bazen öfkesine hakim olamaması Var da varrrrrr😁😁
HDY Eymeninannesi2 bencil duygusuz anlayışsız değişti mesela hediye alırdı kendi bildigini okur ay 3ü geçtik😂
Mamimomm Eymeninannesi2 benim eşim tam tersi aşirı titiz ev daginik yada pis oldumu kafayi yer başak burcu 😂
Eda95 Mamimomm ay benimkide öyle aşırı titiz yengeç erkeği haftasonu millet dışarıya çıkmayı teklif eder benim eşim "bi bez verde avizeleri siliyim"modunda🤣ama.cok hoşuma gidiyor iyiki böyle
Eda95 Eymeninannesi2 çok şükür sevmedigim bir özelliği yok çok anlayışlı sağolsun her konuda bazen el şakası yapar hoşuma gittiği de olur gitmedigide tek bu sanırım allah razı olsun çok seviyorum
Mamimomm Eda95 benim eşimde oyle hadi perdeleri cikar yikayalim bana domestos getir lavabolari silicem falan 😂 benimde cok hosuma gidiyor ama bazen cildirtiyor tabi 😀
MihraKus Tek var oda tırnak yemesi 😬🙈 onun dışında Allah binlerce kez razı olsun hakkını ödeyemem birşey desem günaha girerim yani şu tırnaklarınıda kemirmeseee
VERA19 [silindi] Aynen kısa,nişanlandığımızdan beri o en küçük topuklar dışında topuklu ayakkabı giyemedim.Şimdi moda spor ayakkabıların önden tabanı kalın ya biraz onlara bile laf ediyor biyere giderken suratı asılıyor🤦🏻♀️
[silindi] VERA19 haha benim eşimde kısa 4 cm fln ama aksine gururlanıp duruo valla ben uzun sevdim diye komplekse girmio hic