Mom103 Eymeninannesi2 Bir şeyden rahatsız olmuşsa ya da kızmışsa susması anlatmadan anlamamı beklemesi oyun oynayıp geç yatması geç kalkması Bana kalsın 🤨🤣
Guzellik bbmbbm hep mi pis bunlar aynen valla pis ve dağınık olması kıyafetlerine ateş atıp yakacam artik
Mamimomm Eymeninannesi2 benim eşim tam tersi aşirı titiz ev daginik yada pis oldumu kafayi yer başak burcu 😂
Neset Eymeninannesi2 çok zor canım yaşayan bilir 😂 kavga sebebi oluyor genelde 🙄 halbuki öyle ahım şahım güzel bişide değilim yani 😂
mom0989 Eymeninannesi2 1-titiz aslında bu durumdan şikayetçi değilim sadece bazen beni deli ediyor neden saçın burada bornozum ıslak kalınca pis kokmuş vs vs 2- mutfak alışverişine fazla düşüncesiz para harcıyor. 3-sinirlendiği hatta ona ters gelen şeylerde insanlara dayanamayıp yardım ediyor 🥺🥺 benim gibi tavrını koyamıyor
Ygtek Eymeninannesi2 1- Kaç dakikadır düşünüyorum da vallahi yok bee😂😂 mesela şey yazıcaktım haksız olsa bile kendini haklı gibi savunur veya konuyu saptırır. Ben ölücem gibi duygu sömürüsü yapar. Ama bunu yaptıktan sonra da özür dileyip haklı olduğunu bildiğim için yapıyorum der😂 Buldum tek teek sorunu aşırı sorumsuz ve çok para harcaması.
Nrnbirol Eymeninannesi2 olmazmı 😂 ama uykum var şimdi değil sonra yazmayı düşünüyorum çünkü bayağı fazla 🤦🏻♀️😂
VERA19 [silindi] Aynen kısa,nişanlandığımızdan beri o en küçük topuklar dışında topuklu ayakkabı giyemedim.Şimdi moda spor ayakkabıların önden tabanı kalın ya biraz onlara bile laf ediyor biyere giderken suratı asılıyor🤦🏻♀️