Sinems1 17062019 valla benim annem biz küçükken sabahtan tencere ile yapıyormuş biz açıktıkça veriyormuş tek problem kaldıkça koyulaşma biberonla verilebilecek formda olacağını zannetmem
Prensesannesiii26 17062019 biraz sulu yapıp bekletmeniz gerekebilir ne ile yaptığınıza da bağlı ölçülerinize yani ama akşamdan sabaha kadar dayanır bence
sebnem Ama soğur ki ve çok fazla katılaşır bildiğimiz arı mama pirinç unuysa kaşıkla. Biberon için de var pirinç unu hero baby in denediniz mi üstünde biberon resmi var
Kuzey34 17062019 ben normal ölçüde yapmıyorum 2 çay bardağı suya 2 tatlı kaşığı koyuyorum 180ml falan çıkıyor ama çok bekletmediğim için koyulaşırmı nasıl bir kıvama gelir bilemiyorum
17062019 Small_lion Gece sabaha kadar emziriyorum.sutum yetmiyor.normal mama hazirlayip verene kadar da catliyo aglamaktan.ari mama pirinc ununu denemek istedim.
[silindi] 17062019 canım princ unu hazır mamadan bahsediyprsun değil mi yaptıkdan bi süre sonra sulanıyor koyu kıvamlı halini kaybediyor . Ne kadar süre bozulmaz bilmiyorum ama
Minikalparslan 17062019 koyulaşması bir yana zaten biberonla verilmez birde buz gibi birşey olur o sen bile ağzına alamazsın bebeğe nasıl verilcek soğur. Formül mama daha kolay olur termosda sıcak su bulundur baş ucunda dursun
[silindi] 17062019 gece yedirip uyutmam lazım canım gece yine uyanır ama mamayı yapsan dahi içilcek sululukta olmuyor ya da biraz az koycaksın sulu olcak . Bence termosda su hazırla uyanınca hemen yaparsın kolaylık olur daha çok
Small_lion @17062019 anladim çok zor oluyor bende yaşadım ama princ unu normalde bile bebeklere ıyi değil gece de rahatsız eder daha çok zorlanirsiniz sıcak suyunuzu yaniniza alin emerken yaparsınız ben öyle yapıyordum