[silindi] Aysun__ havalar ısındı ankarada. Cıvıl cıvıl kac gundur. Hastane harıcı ben evdeyım bebegım 8 gunluk. Daha cok erken ama sımdıden sıkıldıgım oluyor. Bılmıyorum ne olur ne bıter nasıl gecer gunler
limonlukarpuzzz Aysun__ cumartesi çıkacak inşallah 🤦 çıksın kaynanam biran önce gitsin istiyorum. Bebeğimle firsat bulup vakit geçiremiyorum o yüzden biz bize kalsak iyi olacak sanirsam.
BeybininAnasi Aysun__ uykusuz her geceeee 😂😂😂 16 günlük olduk. Gaz sıkıntımız başladı bu ara. Bir de iki gündür kucakta uyuyoruz beşiğe gelemiyoruz. Şu lanet virüs olmasa daha aktif olacağız ama malesef hep evdeyiz 😔
Damlaakin Günden bildiriyorum bugün aşı oldu acayip huysuz ☹️ Uykuya hasretim derin uykuya hiç dalmıyor ben uyuduğum an uyanıyor gündüzleri bebek arabası ile dışarda bir kaç tur atıyoruz markete gidiyoruz dışarda sakinleşiyor
OzgeGunes Damlaakin benim bebeğimin de yarın 30. Günü, doktor kontrolü var. Aşıdan hiç bahsetmemişlerdi ne aşısı yaptılar?
Anne111 Damlaakin canim ates oluyormuymus bu bir ay aşısında bizde bugün bir aylik olduk asiya yarın gidicez de bide aşıdan sonra duş aldırma filan dediler mi sana
OzgeGunes Damlaakin aşı sonrası herhangi bir zorluk yaşadınız bu ateş çıkması ya da uykusuzluk gibi peki?
Arasmertinannesi OzgeGunes 1.ay aşısında pek huysuzluk ve ateş olmaz. Bizde olmadı yani 🤗 sadece vurulurken agladı sonra emzirince geçti 😂 2. Ve 4. Ay aşıları biraz daha zor oluyor diyorlar 🤷♀️
limonlukarpuzzz OzgeGunes bizde yeni yaptirdik aşidan sonra bi problem olmadi hemsirede söyledi ateşi çikmaz diye. Canlı aşı değil ondan dolayı sorun olmuyormus. Nisanda verem yapilacak o canli asiymis ondan korkuyorum ama 🤦
[silindi] oguz09kagan evet. Bazen banada oluyor ev kalabalık oldugunda ama başım şişiyo sonra oglumla ılgılendıgımde gecıyo cok sukur
Damlaakin Anne111 ateş Olabilirmiş ama biz de olmadı duş konusunda bir şey söylemediler ben de yaptırmadım ama sen bir sor istersen