beyzack mavi_123 evet benimde onaylandı yazıyor yattı mı yatmadı mı anlamıyorum ? Direk Halkbank’a gidip mi sormak lazım
prensesiinannesi mavi_123 ilköğretim uygulamasını indirin ordan takip edeceksiniz her ayın sonunda yatıyor paralar halk banktan kart çıkartabilirsiniz yattığında onlar size bilgi verirler
Liyosunannesi mavi_123 ben 16 aralıkta doğum yaptım, 2 gün sonra falanda basvurdum. Onaylandı yazıyodu. Şimdi de ödeme tarihii ve tutarı düşmüş ekrana. İlk öğretmenim ailem uygulamasını indirmiş miydiniz?
birprensannesiii_ Ptt’den mi Halkbank’tan mı alınıyor acaba? Bide ödeme listesi hangi bölümde görünüyor acab? Aralık başında onaylandı ama halkbanka 2 kez gittim yatmamıştı.
mavi_123 mylifes_myrules bende 25 aralıkta doğum yaptım 15 ocakta yatmış ama başvurumu doğumdan kaç gün sonra yapmıştım
guysal Benim de e devlette ödendi gözüküyor ama bankadan mesaj falan gelmedi nereye ödenecek PTT mi halk bankası mı
guysal duhanaren doğum ödemesi yazınca ödemeler kısmında çıkıyor ödendi olarak gözüküyor ama nereye ödendi nasıl ödendi o yazmıyor
birkizannesi_01 adaatuna onu direk Halk bankasından tek seferlik olduğu için ordan gidip alabiliyorsunuz diye biliyorum
miran69_ adaatuna Halkbankasindan aliyorsun kimliğinle ve mutlaka sizin gitmeniz gerekiyor babaya fln vermiyorlar