nilinannesiiiiiii bugün 2 aylık ve hala devam ediyor ne zaman geçer elleri bembeyaz ama yüzü hala sarı kara gibii
alparslanmomms nilinannesiiiiiii benim oğlumda da vardı . 3 ay falan sürdü geçti sonra . Anne sütü sarılığı demişti Dr
nilinannesiiiiiii alpaslanmom_ inşallah bizim de biter biran önce oğlunuzun adı alpaslanmı benim oğlumun adıda alpaslan kaç aylıksınız
nilinannesiiiiiii alparslanmomms banada öyle dedi doktor ama moralim bozuluyor herkes rengi sarı gibi sanki diyorlar , bu arada oğlunuzun adı alparslanmı benimde oğlumun adı alparslan kaç aylıksınız
visneli nilinannesiiiiiii hiç sıkmayın canınızı bizimki kapkaraydı şuan maşallah bembeyaz oldu 4.ayımızdayız birden geçiyor sarılığı
alparslanmomms nilinannesiiiiiii boşverin ya takmayın bana da diyorlardı aaa gözleri hala sarı falan diye ama şak diye cevap veriyordum doktor normal olduğunu söylüyor anormal bi durum yok diyordum . Evet oğlumun adı Alparslan 🫶🏻🥹1 yaş 17 günlük . Sizin bebişiniz kaç aylık
1cocukannesi_1 nilinannesiiiiiii merhaba tiroid değerlerine bakıldı mı bizim tiroid yüksek olduğu için sarılıkmış o yüzden sormak istedim
aaabbb_11 nilinannesiiiiiii bizimde 3.aya yakın bitti merak etme geçer çok test falan yaptık ama geçti test falan yapilmadiysa yaptır
zynpdgs nilinannesiiiiiii benimde bir buçuk aylık oldu hala sapsarı ve değerleri de yüksek xikiyor bilirubin seviyesi naoicam bilmiyorum
alparslanmomms Bu arada benim bebeğimde bayağı esmerdi . Kesinlikle sarılıktan olduğunu düşünüyorum . Çünkü sarılık bitti rengi bayağı açıldı şu an bembeyaz
Elvinemine nilinannesiiiiiii uzayan sarılık için diyecegeim tek şey bolca emzirme ve Va mama alıyorsa maması .bide banyo yapması başka ilacı yok
nilinannesiiiiiii Elvinemine bol besliyorum aslında ama banyoyu havalardan dolayı biraz sık yaptırmıyorum