efelinamoms simseklivekalpli Evet evet ama bizim bölgede epey yağdı ve tuttu arabalarda zor çıkıp iniyor sağlık olsun ben göndermeyeceğim😁
simseklivekalpli efelinamoms biz sabah gittik kaldırımlar buz, yol sırlar odasi gibi 3 adım sonrası sürpriz. Belediyeyi aradım en azından okulun oradaki kaldırım tuzlansin diye ama bilmiyorum ses yok henüz 🤦🏻♀️
metemom_ barbiee_ ay sorma o da bizi buldu tam eşim evdeydi olan yapmıştık kafamızı dışarı çıkartamadık
simseklivekalpli oylesinebiri__ öğretmen de tutmadı bizim orada dedi, ama burası kar kış kıyamet, oğlanı bıraktım dönüşte küçükle nasıl yürücez bilmiyorum
birkupalatte simseklivekalpli Kayseri’de rüzgar çok. Gece kar yağdı da şuan burda durdu. Ama çoğu yerde tatil verildi
Orenda_ simseklivekalpli Evvelsi gece çok kuvvetli fırtına ve yağmur vardı dün geceye kadar şiddetli yağmur devam etti şuan bulutlu bir hava var ☁️
barbiee_ metemom_ kayserideki hastane daha iyi değilmi? Senin için sorun yoksa yardımı dokunuyorsa kalsınlar bari🙄
deleted20517 simseklivekalpli bir umut uyuduk ama arabaların üzerinde az bisey kar var ya 😅eşim krize giriyor bu kadarcık kar için okullar tatil edildi bizim zamanımızda boyumuza kadar kar vardı ama zorla okula gidiyorduk diyor 🤣
efelinamoms simseklivekalpli Benim evimin ve okulun bulunduğu bölge yokuş sabah baktım arabalar full hd patinaj çekiyor hiç riske atmadım bir günlük kalsın evde üstelik bugünde kar gösteriyor ve başladı yavaştan