mbabygirlm 10 dk markete gittim kardeşim aradı büyük kızım kardeşinin gözüne anahtar sokmuş. Gözünün içi kanlı ve sulu. Artık nasıl tepki vereceğimi şaşırdım. Ne yapacağımı şaşırdım. Niye böyle yapıyor anlamıyorum. Kızımın gözüne bir şey olmuş mudur
SevimliHayaletCasper mbabygirlm Kızımın gözüne bir şey olmuş mudur Bunu sorman gereken kişinin doktor olduğunu düşünüyorum
simseklivekalpli mbabygirlm enfeksiyon olabilir, kornea hasar almış olabilir, Allâh korusun kör bile olabilir. imkanınız yoksa ambulans çağırın yine gidin göz bu basit bişey değil
bidebayilistersenferiya mbabygirlm Gözünün içi kanlı ve sulu. Şunu okurken bile içim bir şekil oldu, doktora götürün hemen.
Balbulutu mbabygirlm inşallah bir şey yoktur acilen bir hastaneye gidin çocuklara neden yaptın diye soramıyoruz maalesef
vitability07 mbabygirlm büyük niye böyle yapıyor diye sonra düşünürsünüz. Bence şimdi küçükle ilgilenin ve acile götürün. Bıraktığınız kişiye de güvenip bırakmayın bundan sonra emanet çocuğa daha dikkatli olunur benim bildiğim.
Pamukhanim_ mbabygirlm a göz bu huzursuz olmasada ileride sıkıntı çıkarsa bi acile göstermekte fayda var bence kan var diyorsunuz
Balbulutu mbabygirlm 🤕 Göz kanamış, 1 yaşındaki bebek kendini ifade edemez. Bu yaşta göz travmalarında doktorlar genelde beklemeyin diyorlar