narinim2619 Hastaneye gelmiyor kapısında kendini yerlere atıyor doktorun muane etmesine izin vermiyor resmen elim ayağım bağlandı 3 yaşında eczaneye bile girmiyor zorla gittim ilaç aldım napmam lazım nasıl çabuk geçer ya yemek yemek istemiyor acıdan
yasemin0000 narinim2619 aktarlarda nöbet şekeri satılıyor o ve karadut özü çok iyi geliyor özellikle gece yatarken yani sonrasında yeme içme olmadığında çabuk geçiyor. Benim çok olur özellikle nöbet şekeri çabucak geçiriyor
mervesare01 papatya5858 aftoral olabilir mi ? Maalesef 5 aylıkken daha bu sorunla karşılaştık ağlama krizine giriyordu çok zordu . Bize de dr bu spreyi önerdi diğer krem vs gibi yakıp pisirmiyor çok fazla
Oguuu26 narinim2619 Valla hafif yakar ama anlık bi yakma iyi gelir canım ben kendimede öyle yapıyorum değdirsen yeter çok ufak
narinim2619 livanurvealpinannesi61 çok teşşekkür ederim eşime aldıryayım barş evde yok deneyelim bakalım❤️
papatya5858 mervesare01 evet aftoral sprey kızıma iyi gelmişti geçti.Karadut özüde kullanabilirsiniz doktor onuda önermişti
livanurvealpinannesi61 narinim2619 Bizim de oluyor aft benim de olur karadut özü kullandım iyileştirdi o günden beri evde demir baş gibi bizim artık 😅🥰
narinim2619 yasemin0000 nöbet şekeri aa hiç duymadım teşekkür ediyorumm çok🫶🏻 karadut özünü içiriyim direk dimi
moryazma narinim2619 Karadut özü iyi geliyor bu tarz ağız yaralarına. İlaçları kullanmayı reddediyorsa en azından diş fırçalama kısmını yapmasını sağlayın ağız bakımı iyi olmazsa daha geç iyileşir yayılabilir
HeeSenCokBiliyon narinim2619 benim oğlum da aft geçirdi doktor sprey yazmıştı çok iyi gelmişti bi de antibiyotik yazmıştı ama onu pek kullanmadım
Nurci narinim2619 hangi ilacı aldınız bilmiyorum ama aftoral diye bir sprey var anında geçiriyor 1,5 yaşındaki oğlumda çıkmıştı bir kere sıktım daha sıkmama gerek kalmadı
mommy1989 Nurci merhaba aftoral bende kullanıyorum kızım çok ateşlendi dilin altınsa ve ucunda beyaz aft var bugün aldım spreyi ağzına sıkıyorum zaten çok ağlıyor tam üstüne sıkmam imkansız gerçekten bir günde geçirdi Mi