suheyla92 hellow bir kutu kullandim 21 aylik oglum icin. Bebelac kullanıyorduk denemek istedim tozun kivami daha farkli rengi daha sari bi tik daha zor eriyor bebelactan oglum reddetmedi sevdi ama tekrar almadim.
metehan04 hellow dün böyle bir post açılmıştı 3 4 kişi memnun kaldık yazmışlardı, bende düşünüyorum da siz memnun kaldınız mı, benim oğlum aşırı gazlı bir bebek hiçbir mama işe yaramadı en son onu denemeyi düşünüyorum yorumları güzel
kitapsever_ hellow bende 10 gündür fln kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım 14 aylık bebek mama almak çok pahalı geliyor artık bundan devam etmeyi düşünüyorm
fatooss metehan04 birde Sma comfort dene istersen ben çok memnunum gaz yapmıyor ve rahatlatıyor gaz maması olarak geçiyor ztn
1258 metehan04 sma kullanıyordum son olaylardan sonra mama degişikligine gitmek istedim magzada bir bayan cocugu kolik oldugu halde hiç gaz yapmadıgını söyledi bende denemek için aldım hiç duymadıgım bir markaydı tereddüt etmiştim ama cok memnunum cocugum cok rahat şişkinligi ve gazı yok denecek kadar az tavsiye ederim
Mxmxy metehan04 Sma kullanıyoduk onu çıkan yorumlardan sonra bıraktık mamamile geçtik fiyatı uygun bize iyi geldi tereddüt ederek almıştım hatta memnun kaldık yani
hepyerdeyizz ben Bir kutu kullandim arkadaşın biri yazmış daha sarı Biraz zor karisiyor ama Bir sorun görmedim bebeğimde . Bir kutu daha var yeni açıcam Bakalım o nasıl . Kusan bir bebekse ben düz Bebelac kullanmıştım bir zamanlar O kesmişti ama sonradan toplatıldı falan bıraktım.
Mxmxy hepyerdeyizz Rengiyle onun alakası yok bizde kullanıyoruz gayet iyi geldi bebeğimize bi sıkıntı yok mamamile devam normal mamaya göre fiyatı da çok iyi
Mxmxy hellow Bende tereddüt ederek aldım sma kullanıyoduk onu bıraktık ardından mamamil aldık güzel sıkıntı yok alın bence
suheyla92 shi evet iciriyorum geceleri iciyor 2 kez. Gündüzü 1 yasinda kestim ama geceyi kesmedim henuz.
shi Mxmxy evet ama o yaşlara kadar bana çok geliyor tabiki sizin tercihiniz yemek yiyormu mama içtiginde
Mxmxy shi 18 aya kadar kullanıcam ben bakalım yemekte yiyor tabiki sütü bırakmazsa da yarı süt yarı su veririm ondan sonra da yemekte yiyo tabiki mamayı sürekli içmiş olmuyo ki zaten benimki de 10 aylık şimdi çocuğum ilkinde hiç mama vermedim ben bir buçuk yaşına kadar anne sütü içti sonrasında yemek yedi hemen bunda mecbur mama verdim ikincide yani çünkü hamileyim 3.ye emziremedim bunu o yüzden 9 ay emdi gerçi buda öyle işte
mitolojiii_ Bizde iki kutu aldık bi sorun olmadı ama içeriği nasıl çok temiz mi emin olamadım 12 aylık günde 3 4 defa veriyoruz sma olayından sonra bıraktık sma almayı bebelac gold da kullanıyoruz ayrıca
Mxmxy mitolojiii_ Bizde sma yı bıraktık mamamile geçtik yani tek bi mama kullanıyoruz bi onu bi farklı değil öyle iyi gelmez zaten çocuğa iki çeşit mama