Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Mtzzeynep _YanakReisinAnnesii Balbulutu hepyerdeyizz Minigim38  Kızlar bakın duvara yanaştı gene vurmaya başladı
_YanakReisinAnnesii Valide-Ayse-Hafsa-Sultan titreşim önleyici ayaklar var ya ondan taksanız biraz olsun düzelir mi acaba bi bakın isterseniz
esraalic Valide-Ayse-Hafsa-Sultan aynı makineyi kullanıyoruz bir ara benimde böyle yapıyordu sürekli eşime duzelttiriyordum en son bir duzeltti şimdi yapmıyor öyle elime ne geçerse de atıyorum büyük küçük ayrımı yapmıyorum 🤷
hepyerdeyizz Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yok almadık baktiricak esimevdeyken cumarteis günü pompası bozuk galiba
selimtahamom Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bahsettiği şey ince kalın ayrımı yapmak ama bence makineyi az doldurunca daha fazla sallanıyor
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan selimtahamom ya her şey okey de kıyafet koymadan çalıştırdı dedim ki bir kaç şey koyayım havlular mesela öyle deneseniz makinede sorun yok diyor
aysegullyz Valide-Ayse-Hafsa-Sultan zemin yamuk olabilir mi anneminkide ondan dolayi hep kayar cunku ne yaptiysak degismedi
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan aysegullyz zemin yamuk olsa diğer tarafa kayması lazım duvar kapıya doğru zaten
asar23 @Valide-Ayse-Hafsa-Sultan trendyolda makina ayağı için sabitleme aparatları var ayaklara takılıyor çokta ucuz benim makinamda böyle ama mutfakta aparatlar olmuyor o yüzden ama siz rahatlıkla kullanabilirsiniz
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan asar23 canım ayak taktılar ama gene böyle oldu o zaman takarsam yapmaz mı dersin
Balbulutu Valide-Ayse-Hafsa-Sultan valla benim de öyle ya korkuyorum kapatıyorum 🤣 ama ben hor kullanıyorum makineyi
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Balbulutu ben de biraz ama makine bu işi ne 2 senede bu hale geldi içine sanki ne atıyoruz normal değil işte