kabakcekirdegi son 8 senedir oynayan biri olarak akıma noktayı koymaya geldim. Eşiniz için konuşmuyorum genel ortamdan bahsedeceğim. Niyeti bozuk olanlar kız fotoğrafı görünce hemen abazanlığa başlayıp muhabbet etmeye çalışıyorlar arkadas olarak ekleyip. Oyun içinde takımınıza kendi arkadaslarınızı davet edebiliyorsunuz. Eğer sizde ekliyse tabi. 4 kız da çağırabilir odaya ya da 5 erkek birlikte de oynayabilirler . Chat bölümü genelde +18 üzerine muhabbet dönüyor ama sadece yazılı olarak . Fotoğraf video vs atılamıyor . Sadece oyundan char için kostüm hediye olarak atarsan işte özele gel muhabbet edelim falan diyorlar oyun eskortu diyorum onlara. Onun dışında random eşleştirme ile oynuyorsa zaten kafa dağıtmak için değilde genelde büzük yarıştırıyor erkekler ben daha iyi oynuyorum yok sen şöylesin böylesin sövmeli bir takım işler . Sizin kontrol edeceğiniz nokta fırsat bulunca oyuna girip profile tıklayıp oyun geçmişinden maça tıklayın ve oyuncuların isimlerine bakabilirsiniz . Kızlarla mı takım kuruyor ya da sürekli aynı kişilerle mi oynuyor bakabilirsiniz . Onun dışında kız resmi koyanların çoğu bence erkek tamamen oyunda puan ve hediye almak için rol yapıyorlar .