kabakcekirdegi güzel bi oyun ben çok severdim çocuk olmadan önce… mesajlaşması da var sesli konuşarak oynaması da var, global chat yerinde saçma sapan yazı yazan tiplerde oluyor ama özel mesajlaşma için karşılıklı ekli olması lazım, arkadaş listesinde oyuna girince hemen sağ tarafta görünüyor orda ekli mi değil mi bakabilirsin, oynama geçmişine de sol üstten kendi profiline tıklayıp sol tarafta tam ne yazıyodu hatırlamıyorum ama karşılaşma geçmişi falan gibi bişey yazıyordur ordan bakabilirsin, otomatik eşlemeyle oynanmak zorunda eğer takım içinde kız görürsen çok kızma mecbur geliyor olabilir önemli olan aynı kişiyle defalarca üst üste oynamış olup olmaması bazen ya karşı takıma yada kendi takımına aynı kişi drmk gelebilşr ama bu genelde 1 yada 2 defa denk gelir, lobidrn girerse üst üste oynamış olur, bide soldan profiline girince eşinin profilini som ziyaret eden 3 kişiyi de görebilirsin altlarda oluyor ama tabi biraz kurcalamak lazım ama rastgele denk gelip bakmışta olabilirler oynayışına bakmak için vs ama çok riskli bi oyun değil eğet arkadaş olarak ekmelemediyse, ekliyse de son mesajları arkadaşı silmediği sürece kalıyor yani mesajları silmek için o kişiyi de silmesi gerekiyor