kerembebek00 Merhaba iç dudak sarkmamdan dolayı Labioplasti olmak istiyorum Gaziantep te yaşıyorum bu ameliyatı olan var mı ve süreç nasıl ilerliyor zorlayıcı mı ameliyattan sonra herhangi bir sıkıntı oluyor mu Fiyat bilgisi de paylaşırsanız sevinirim 🙏
DuruveSu kerembebek00 Gaziantep’i bilmiyorum ama Ankara’da Gökçe’n Erdoğan var çok iyi bir hekim diye biliyorum instagram sayfası var takip edebilirsiniz günübirlik ameliyatları yapıp gönderiyor genelde . İdrar kaçırma ameliyatı oldu bir yakınım ona be işinde çok iyi olduğunu söylüyorlar.
KuzyAkn28 kerembebek00 2 sene önce oldum. Özel bi hastanede 6 bin liraya. Zorlayici bi yani yok. Ilk saatlerde aci agri hissi oluyor. 6 saate toparlanıyor eve gelebiliyorsun. Tendirtiyot veriyorlar yikayip kurulayip suruyorsun cabuk iyilesiyor. Tek olay kuru tutmak. Ben fön makinesiyle kuru tutmaya çalıştım. Bir buçuk ayda düştü dikişler bende. Dikisler dusene kadar iliski yasak sadece. Ilk basta cirkin gorunuyor odemli dikisli oldugu icin. Ama 2 ay sonunda iyiki diyorsunuz.
kerembebek00 Aynen ya olanlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim komple barbie vajina estetiği de olur 🙈
kerembebek00 Teşekkür ederim başka şehire gitme imkanım olur mu bilmiyorum Yine de aklımda bulunsun iyi kötü fiyat falan ortalama kafamda otursa duruma göre bakarım fiyatta il il değişiyor sanırım DuruveSu
DuruveSu kerembebek00 benim bahsettiğim doktor biraz pahalı olabilir dediğiniz gibi herkes farklı fiyat çıkarıyordur muhtemelen. Ama iyi olmayan birine gidip ikinci defa düzelttirenler de oluyormuş o yüzden iyi araştırmak gerekir. Geçmiş olsun şimdiden inşallah gönlünüzce olur herşey 🙏
kerembebek00 Evet evet kesinlikle bende kötü birine yaptırıp ikinci operasyon hatasına düşmek istemiyorum Gaziantep’te yaptırıp ö Memnun kalan doktor ismi verebilecek kimse yok mu ☺️ Mustafa demir duyan var mı mesela
kerembebek00 KuzyAkn28 Hmmm anladım teşekkür ederim Ben ortalama fiyat aldım 40 bin diyorlar özel hastaneler