Aysun2112 Merhaba kızlar tüp bebek çift transfer oldum. Bugün 10. Gündü değerim 387 çıktı. İkiz olabilir mi çok korkuyorum
fikrettekinbassoy Aysun2112 10. Güne normal değer tüp bebekte ikiz olma ihtimali de yüksek, neden korkuyorsunuz
sengul34 Aysun2112 tup bebekte ikitane koydurursaniz ikiz olur diye biliyorum yanlışta Biliyorum olabilirmm
Mirmir_ Aysun2112 benimde bildiğim kadarıyla binlerde çıkınca değer ikiz oluyor kuzenimle aynı zamanda çift transfer olmuştuk onunki bin üstüydü ikiz oldu benimki düşüktü tek oldu
Aysun2112 fikrettekinbassoy ilk denemede bi kızım oldu. Bu denemede embriyoların kalitesi düşük diye doktor iki tane koydu tutma ihtimali artsın diye. O yüzden korkuyorum ikiz olursa
gulsimacansu58 İkiz de o kadar düşük değer çıkmıyor bildiğim kadarıyla bin küsur falan olması lazım ikiz olnasu için bence tek tutunmuş hayırlı olsun nerde yaptırdınız benim kızım da tüp Bebek
gulsimacansu58 Aysun2112 bende Kayseri Acıbadem de yaptırdım kızım şimdi 10 buçuk aylık sağlıkla kucağına al inşallah ilk aylar çok önemli benim düşük riskim olmuştu
Aysun2112 Mirmir_ benm hazır embriyolarım vardı diye 80 bine mal oldu. Ama baştan başlansa 200 bine yakın gider
Gul-42 Aysun2112 kuzenım ıkız dogurdu altı aylıklar ıkısıde erkek tüp bebekle olmustu 3. Gelıyor🙈😂normal yolla olmus
acemibiranne7 Ben de 10 günlükken falan öğrenmiştim beta 16’ydı. Sizin ikiz olma ihtimaliniz yüksek gibi
Aysun2112 gulsimacansu58 benim de ilk transfer tek ti kızım doğdu çok şükür bu üçüncü transferim. İkincisi de kimyasal olmuştu