deletedmom4842 NaimeYilmaz 1 gün İçin öğün olarak fazla veriyorsun gibi geldi çünkü erken başlasa bile günde bir yada 2 öğün vermek daha mantıklı yani sabah ve öğleden sonra mesela. Hem meyve hem sebze hemde yoğurt bir gün İçin fazla geldi.
NaimeYilmaz deletedmom4842 Miktarlarına göre normal 😊 bi terslık sezecek olursam bagırsaklarda 2ye dusururum
NaimeYilmaz domatesim Tabii ek gıdaya gecer gecmez suyu da başlamak gerekıyor katı beslendiği için. Mıktarını danısmadım ben sabah aksam bıde oglen ek gıdadan 10 dk snra ıctıgı kadar ıcırıyordum max.30cc
deletedmom4842 NaimeYilmaz Miktar olarak az veriyorsan sorun yok ama diğer türlü 3 öğün ağır gelebilir tabii 🌸
NaimeYilmaz deletedmom4842 Kesinlikle daha cok kucukler 2-3 cay kasıgı elma püresi 3.5 corba kasıgı sebze 100gr yogurt suan durum bu tabi yarısınu üzerine yıyor o da var 😅
MasalAda NaimeYilmaz ben videolarında görüyorum ağzını çok güzel açıyo maşallah güzelde yiyo benim kızım 6 aylık kaşığı reddediyo ağzında tutup öksürmeye başlıyo iki üç kaşık zoraki versemde o yalancıktan öksürmesinden dolayı kusuyo hertürlü denedim kaşşıkla yediirmeyi ama yok yemek istemiyo o ağızıda bi kitliyo yada eliyle itekliyo böyle devam ederse yandığımın resmidir 😩
NaimeYilmaz MasalAda Alışacaktır sonunda. Elbette sevdiği lezzetlerı bulup git gide genişleteceksiniz o çemberi zamanla 🙏
Cigdembilir NaimeYilmaz bende ek gıdaya başlıycam ama günde toplam bi öğün mü vermek gerekiyor yoksa sabah öğlen akşam mı hiçbi bilgim yok bu konuda mesela ilk gün sadece bi kaşık elma suyu mu yoksa tüm gün boyunca 3 kaşık mı. Bu arada elinize yüreğinize sağlık çok güzel bi bilgilendirme olmuş
NaimeYilmaz Cigdembilir elma ıcın de havuc ıcın de diğer bütün besinler için de ilk verdıgınız gun sadece 1 kasık verıyoruz o gun baska hıc bırsey vermıyoruz 🌸
Nereidd NaimeYilmaz pardon sadece mama kısmına dikkat etmemişim, bilgiler çok güzel bu arada teşekkürler ☺️
Htc NaimeYilmaz ya kusura bKmayın anlamadığım için soruyorum bu üç gün kuralını ilk başladığımız yiyecek için mi yapıyoruz sadece yani elmayla başladık geçti patatese geçtik onu da aynı şekilde üç gün verip sonra diğerine onu da üç gün verip diğerine böyle böyle gitmiyor muyuz
Htc NaimeYilmaz peki bu şekilde her yeni yiyecekte bunu tekrarlayacak mıyız yani bir sürü yiyecek var 🙈
Furkansmomy NaimeYilmaz ben sadece emziriyorum da ek gıdaya geçtiğimiz zaman anne sütünü ek gıdadan önce mi verilcek sonra mı? Mesela 3 gün kuralı ile elma suyu veriyorum diyelim cocuk acıktı önce anne sütüyle karnı doyup ara öğün olarak mı elma suyu tattırcam?
NaimeYilmaz Furkansmomy acıkma saatını sız bılıyorsunuz. Mesela yarım saat sonra beslenıcekse vereblrsınız . Zaten verılen mıktar doyurmuyor maksat tadıbı alsın. Ne aclıktan aglıcak kadar cok aç olmalı nede yemeyecek kadar tok 🌸
Bebekbilgen NaimeYilmaz şimdi öğüne geçince bir öğün mama yerime bir öğün ek gıda mı vereceksiniz mamanın yerimi mi alacak
NaimeYilmaz Bebekbilgen evet aynen öle. Bunun ıcın prınc unu tam bugday unu yulaf kullanmam gerekıyor tek sebze cok doyuru olmaz. Mesela az önce 90cc mama uzerıne 1 cay bardağı kadar corba verdım ama sadece brokolı ile oatates vardı ıcınde