anonimli PoppyDaNeer 13 aylık 😂 Elimde kitap görse yemeye çalışıyor, o uyurken de ev işine yöneliyorum derken tarif kitabından başka bişeye bakamaz oldum ona da o görmeden bakıyorum 😂
Ogulluana PoppyDaNeer dakikalar içinde antik dünya. Çok keyifli bir seri daha pek çok alanda kitabı var
One-life PoppyDaNeer oğlum olduğundan beri sadece ambalaj kapağı okuyorum okumayı çok severim romanlara kitaplara terfi ederiz inşallah
Duyulurum PoppyDaNeer juila Cameron - Sanatçının Yolu kitabını okuyorum. Uygulamalı bir kitap. Bir de javier marias yarınki yüzün roman serisi var birinci kitabındayım ☺️
moryazma PoppyDaNeer Ben de uzun zamandır okuyamıyorum . Ama bu postu görünce beş sayfada olsa okuyayım dedim Aylak Adama başlıyorum birazdan ☺️
Dmt-01 PoppyDaNeer şibum-trevanıan bende burdaki arkadaşlardan duymuştum ismini çok begendim yazanlar olmuştu oyüzden aldım bugün başlarım inşallah
antropologanne PoppyDaNeer Marsta bir antropolog okuyorum su an bugün bitiririm diye düşünüyorum. Yeni listemde Uzayda piknik var cok duyup almistim merak ediyorum.