PoppyDaNeer Ben dün Laetitia Colombani - Saç Örgüsü romanına başladım, henüz başlarındayım. Siz neler okuyorsunuz? Geçen konuştuğumuz kitapları okumayı bitirdiniz mi?👀
CocukluKadinManifestosu PoppyDaNeer Ayfer Tunç’un Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi adlı kitabını dün bitirdim. Bugün de Jack London’ın Martin Eden’ine başladım. 🤓
_-zynp-_ PoppyDaNeer Muhammed Emin Yıldırım - İnsani İlişkilerde İlahi Ölçü kitabını okuyorum ☺️ Uzun zamandır kitap okumuyordum bir kitaba kaç kere başladım devamı gelmedi ve okumaya okumaya anlamamda zayıflamış okuduğum yerleri tekrardan okuyorum 🙁
PoppyDaNeer fikrettekinbassoy O kitap okuma listemde benim de. Yavaş da olsa anlayarak okumak önemli ya.
mertun MamaUygarVibes senelerdir elimde duruyor başalngıcı hiç sarmadı başlayamadım. Yorumlarda hep iyi sizce nasıl?
minikmisimben PoppyDaNeer teşekkürler bende kitap aboneliği alıyorum ordan geldi güzel gidiyor bakalım
PoppyDaNeer CocukluKadinManifestosu Martin Eden’ Güzel kitaptı. Ayfer Tunç okumak istiyorum ama nasip olmadı ya hala😅
PoppyDaNeer _-zynp-_ Okuma alışkanlığınızı geri kazandıktan sonra tekrar oturur, çocuklar akıl bırakmıyor ki😅
PoppyDaNeer bir1anne Nathaniel Branden kitabı mı? Bugün o kitabı araştırdım eğer oysa nasıl beğendiniz mi?
bidebayilistersenferiya minikmisimben birkutubirkitap mı? Bende çok merak ediyorum, aylık okuyabilirsem abone olmayı düşünüyorum, nasıl bir şey