birkupalatte Arkadaşlar elbette bu saatte etmiyor kahvaltıyı. Ancak atabildim. 😁 Yanında 4 dilim ekmekle gömdü efendim. Karadut özü ile birlikte 😄 Bu arada 4 yaş😄
[silindi] birkupalatte ben kuzu çevirme yapmıştım fotoğraf çekmeyi unutmuşum çok hızlı yedi bitirdi yarım kuzuyu napayım 😅 dipnot; 2 yaş
birkupalatte Dondurmalikahve [silindi] [silindi] CuteBadesMama Gamszbaykus37 [silindi] Arkadaşlar ben foruma uzun bir süre ara verdim. Eskiler bilir kahvaltı postlarımı.Kahvaltı yapmayı seven bir çocuk oldu en başından beri. Toplu cevap vereyim istedim. Fazla diyenler için her çocuğun bünyesi farklı. Kilolu bir çocuk değil oğlum. Ama zayıf da değil hep boylu ve iri bir çocuktu. Babası da böyle doymuyorlar baba oğul😂
Gamszbaykus37 birkupalatte bu bi şey mi benimki bir somun ekmekle pastırmalı yumurta gömdü hem de 5 tane kırmıştım yumurtayı (!)
oylesinebiri__ birkupalatte niye dalga geçiyorsunuz anlamadım her çocuk farklıdır maşallah afiyet olsun yarasın
[silindi] birkupalatte Eskiler bilir kahvaltı postlarımı Biliyorum hatirladim sizi sucuk reisin the anasi 🤣
CuteBadesMama birkupalatte eski postlarınızı bilemiyorum tabi, maşallah dedim zaten 🧿😄 (bebesinin yemekle arası iyi olmayan annelere; bu normalin üzerinde arkadaşlar 👯♀️)